Belföld

Jelly elvörösödve ordibált, a forint bezuhant, Schumacher Vanda pedig megchipelteti magát – a hét videói

rtl.hurtl.hu

2022. július 9. 12:08

Az amúgy sem eseményszegény Mestercukrászban most rápakoltak még egy lapáttal a hangulatra. Leginkább egy ember, Jelly gondoskodott az izgalmakról, amikor egy közös sütés során úgy nekiesett csapattársainak, hogy rögtön kizárták a versenyből. Így bár édességei miatt jutott el idáig a versenyben, keserű szájízzel kellett búcsúznia. Mindeközben sötét napjait éli a magyar valuta, szerdán 416 forintért lehetett kapni egyetlen eurót. Bár ez sem túl szívderítő, néhány elemző szerint lehet ez még rosszabb is, ami majdnem olyan kellemetlen, mint a görbe este után „bepissantott” Szegedi Fecsó mellett ébredni. Ismét összegyűjtöttük a hét videóit.

Mint említettük, Jellynek szerdán végleg el kellett búcsúznia a Mestercukrásztól – sokak szerint – minősíthetetlen viselkedése miatt. Mutatjuk, pontosan miért.


A balhéról Juhos József mesélt a Reggeliben, azt mondta, annyira ledöbbentek Jelly viselkedésén, hogy csak álltak a zsűripultban és tátogtak, mint egy ponty. 


De hogyan értékelte az eseményeket a kizárt versenyző? Hát így:


Katát és Szabit is meginterjúvoltuk a történtekről, ide és ide kattintva lehet elolvasni.

Ha kellemetlenségekről van szó, Szegedi Fecsó párja, Bea is tudna mesélni. Mint a Fókuszból kiderült, a sikeres üzletembernek több idegesítő szokása is van alvás közben. Például horkol, alva jár, és a fogait is csikorgatja. Sőt, egyszer egy görbe este után még „be is pissantott”.


Schumacher Vanda nagy kanállal eszi az életet: New York-i helikopterezés, repülés elsőosztályon, most pedig egy különleges plasztikai sebészeti beavatkozásra szánta el magát. Chipet tetet a kezébe:


Molnár Guszti és felesége cáfolták, hogy szakítottak, de azt nem tagadták, hogy már egy ideje külön költöztek. Vivi a héten azt is elmesélte, miért döntöttek a különélés mellett, és lát-e reményt arra, hogy visszaálljanak a dolgok a normális kerékvágásba.


Az elmúlt egy hétben több cápatámadás is történt népszerű üdülőhelyeken, ezekről az rtl.hu is beszámolt. Hol bukkanhatnak fel a mélység rettegett ragadózói, miért támadhatnak, és hogyan menekülhetünk meg cápatámadás esetén?


Bár a forintot nem cápák rántották magukkal a mélybe, szerdán újabb mélypontra került: 416 forintot kértek ekkor egy euróért. Török Zoltán, a Raiffeisen Bank vezető elemzője szerint pedig decemberre 430 vagy akár 450 forintot is fizethetünk egy euróért.


Mindeközben a hatósági áras benzin kapcsán is nyugtalanító dolgok derültek ki. A Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint ha beüt a krach a Mol maximumon pörgő százhalombattai finomítójában, akkor vége a hatósági áras üzemanyagnak, jöhet a bicikli, a szamár és a ló.


Míg sokan a benzinárstop miatt izgulnak, a honvédelmi tárca vezetőjének biztosan nem okozna gondot, ha csak piaci áron juthatna hozzá az üzemanyaghoz. Friss vagyonnyilatkozatából az derült ki, hogy több mint egymilliárd forintja van bankszámlán, mellette pedig tízmilliókat tart devizában és befektetési alapban. 


A hét videói között helye van annak az amerikai autótolvajnak is, aki mesterszintű ámokfutást mutatott be a hatóságok elől menekülve, csak több órás őrült hajsza után tudtak megállítani a rendőrök. A forgalommal néha szemben száguldó, sávok közt cikázó szökevény az üldözés közben többször karambolozott és kétszer cserélt kocsit – amikor ugyanis szorult helyzetbe került, bámulatos gyorsasággal lopott egy újat, és azzal menekült tovább.

#Belföld#a hét videói#jelly#ordibálás#kizárták#forint#Gazdaság#szegedi fecsó#molnár gusztáv#cápa#Bulvár#ma

Címlapról ajánljuk