Belföld

Németh Szilárd szerint Budapesten robog „a brüsszeli dilivonat”

rtl.hurtl.hu

2022. június 18. 17:38

A fővárosi politikusok ülnek rajta a kormánybiztos szerint.

Magyarországon a fővárosi baloldali politikusok is felszálltak arra a  „brüsszeli dilivonatra”, ami alatt azt érti: ahelyett, hogy azon törnék a fejüket, miként lehet megszüntetni a háborús inflációt és az annak következtében kialakult káros gazdasági hatásokat, hogyan lehet megvédeni az európai és a magyar állampolgárokat az őrült javaslataikkal pontosan az európai és a magyar állampolgárokkal akarják megfizettetni a háború árát.

Szerinte ebben a  „brüsszeli baloldaliak” járnak élen. Karácsony Gergely pedig „a rezsicsökkentés ügyében a tőle megszokott módon csak szimplán feljelentette Magyarországot Brüsszelben”, majd  „árulásáért cserébe még pénzért is kuncsorgott”.

Hozzátette: Bősz Anett, „a Gyurcsány-párt újdonsült alpolgármestere „abban látja a háborús infláció megoldását, hogy „a magyarok hagyják maguk mögött az autót, és üljenek át a tömegközlekedésre.”

Szerinte ő „nem egyedül utazik ezen a brüsszeli dilivonaton”. Vele tart Tüttő Kata „dúsgazdag szoci alpolgármester asszony” is, aki azt javasolja a nála „jóval szerényebb körülmények között élő magyaroknak”, hogy kevesebb energiát fogyasszanak, mérsékeljék az autóhasználatukat, valamint gondolják újra az otthoni fűtési-hűtési-főzési szokásaikat.

„Brüsszel, a magyarországi baloldal és a multik folyamatos nyomásgyakorlása ellenére a kormány és a Fidesz-KDNP továbbra is fenntartja a rezsicsökkentést”, mondta az MTI szerint.

Németh csepeli ügyeivel nemrég az RTL Híradó is foglalkozott. Ábel Attila fideszes alpolgármester szerint Németh Szilárd magánvagyonaként kezeli a közpénzből megvalósult csepeli fejlesztéseket, például az általa alapított birkózóakadémia csarnokát is, amelyet körbekordonoztak. Szabó Szabolcs, a városrész ellenzéki országgyűlési képviselője szerint Németh Szilárd Csepel legnagyobb ingatlanbárója lett.


Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

#Belföld#németh szilárd#dilivonat#brüsszel#budapest#karácsony gergely#dk

Címlapról ajánljuk