Szóviccel támadott a parlamentben a Fideszen kívüli jobboldal kulcsfigurájaNovák Előd hekkelte meg Jakab Péter felszólalását.
Belföld

Szóviccel támadott a parlamentben a Fideszen kívüli jobboldal kulcsfigurája

rtl.hurtl.hu

2022. június 7. 16:00

Novák Előd hekkelte meg Jakab Péter felszólalását.

Meghekkelte egykori párttársa, a jobbikos Jakab Péter parlamenti felszólalását kedden Novák Előd, aki most a Mi Hazánk színeiben ül az Országgyűlésben. Amíg Jakab beszélt, a mögötte lévő sorban ülő Novák egy „parizeus” feliratú táblát tartott fel, utalva a pártelnök korábbi parizeres-piros aranyas Facebook-posztjára.

Az esetet kiszúró Azonnali szerint Novák a beszéd alatt folyamatosan „pofákat vágott”. A Facebook-oldalukon egyikük sem emlékezett meg az esetről.

A Mi Hazánknak hat parlamenti képviselője van az új országgyűlésben. Az RTL Híradó tudósítása szerint újabban azt vizsgálják, hogy milyen jogi eszközökkel tudnák legalább részlegesen betiltani a szexuális kisebbségek legismertebb jelképét, a szivárványos zászlót.

Erről annak kapcsán beszélt Novák Előd alelnök, hogy pártja idén is lefoglalta az Andrássy utat a Budapest Pride elől. A felvonulás szervezői erre úgy reagáltak, hogy a menetük még a Karmelitából és a Holdról is látszani fog.

Nyitókép: Parlamenti közvetítés

#Belföld#parizer#jakab péter#jobbik#novák előd#mi hazánk#parlament

Címlapról ajánljuk