belföld

Várkonyi Andrea egy 16,5 milliós krokodilbőr luxustáskához megszólalásig hasonlító darabban bulizott a Várkert bazárban

rtl.hurtl.hu

2022. június 5. 13:37

Maga Mészáros Lőrinc adott partit a Várkert Bazárban.

Egy több millió forintos, krokodilbőrből készült táskával a vállán bulizott Várkonyi Andrea a férje, Mészáros Lőrinc oldalán a Várkert Bazárban – írta Facebook-oldalán Hadházy Ákos Zuglóban megválasztott parlamenti képviselő. A partit maga Mészáros Lőrinc adta.

A fotón Várkonyi Andrea egy Hermes-modellre megszólalásig hasonlító retikült visel. A Hadházy által közzétett, vanília színű modell kedvezményes áron 45 ezer dollár, azaz mai árfolyamon 16,45 millió forint. Mészáros Lőrinc felesége egy ciklámen színű darabot visel, nem tudni, az pontosan mennyibe kerül, de a Hermes Constance Mini modellek krokodilbőr változatainak még a másolataiért is több ezer dollárt kérnek, és használt darabokat is több tízezer dollárért árulnak a neten ebből a típusból.


Várkonyi Andreának van miből ilyen kiegészítőket vásárolni magának. A héten kiderült, hogy nemcsak az ország leggazdagabb embere, Mészáros Lőrinc, hanem a felesége is aratott: Várkonyi Andrea 295 millió forint osztalékot vett fel cégéből.

Nyitókép: Várkonyi Andrea, a Tények műsorvezetője a TV2 kereskedelmi televízió új stúdiójában a XIV. kerületi Róna utcai stúdióban 2014. március 17-én. Fotó: MTI / Mohai Balázs

 

#belföld#várkonyi andrea#táska#mészáros lőrinc

Címlapról ajánljuk