Belföld

Johnny Deppék mocskos pere, parókás Mona Lisa-rongáló, és a világhírű DJ magyar esküvője – a hét videói

rtl.hurtl.hu

2022. június 4. 8:11

Egy budai villamos mellett fényes nappal lőttek ki vaddisznókat, A Konyhafőnök pultjai mögött elszabadultak az indulatok, és nem maradhat ki összeállításunkból II. Erzsébet platinajubileuma sem, amelyen mi is ott voltunk az ünneplők között a Buckingham-palotánál.

Hat hétnyi bírósági procedúra után megszületett az ítélet Johnny Depp és Amber Heard egész világot lázban tartó perében: Depp minden vádpontban megnyerte a rágalmazási pert volt felesége ellen, Amber Heard ellenkeresetét viszont csak egy esetben tartotta megalapozottnak a héttagú esküdtszék. Mivel azonban Amber Heard fellebbezni készül, a jövőben akár még több bizarr történet is előkerülhet a kapcsolatukról. 


Sokkal jobb Deppéknél Rácz Jenő és felesége, Dóri házassága. Nagy szeretetben nevelik kislányukat, Kamillát, aki hat hete született és anyukájának máris több mint 10 kilótól sikerült megszabadulnia, erről is mesélt a Fókusznak.


Kerekesszékes nőnek álcázott parókás férfi dobta meg tortával a Mona Lisát. Hogy mi? Kerekesszékes nőnek álcázott parókás férfi dobta meg tortával a Mona Lisát. Elég erős. Az RTL egyik nézője épp a helyszínen járt, ő számolt be nekünk az esetről.


A Fókuszt érte az a megtiszteltetés, hogy ott lehetett a világ egyik legismertebb DJ-je, Timmy Trumpet és magyar menyasszonya esküvőjén a Budai Várban. A szép számú násznép Ausztráliából érkezett, Tomcsányi Anett pedig mindent szeretett volna megmutatni abból, hogy szokás nálunk szokás megülni egy lakodalmat.


A Fókusz riporterei mindenhol ott vannak. Csütörtökön egyenesen a Buckingham-palota elől, II. Erzsébet platinajubileumáról tudósított Gosztonyi Zsolt. A négynapos ünnepségen a brit királynő uralkodásának 70. évfordulóját ünnepli egész Britannia. Ha videó megnézésén kívül olvasna is róla, itt összegyűjtöttünk tíz érdekességet a 96 éves uralkodóról.


Azt már eddig is tudni lehetett, hogy Nagy Ervin lesz Zámbó Jimmy megformálója az RTL A Király című sorozatában. Legalábbis az egyik. A fiatal énekest ugyanis, mint a héten kiderült, Olasz Renátó játssza, aki a forgatás kulisszatitkairól is mesélt stábunknak.


Ha Mardollon múlna, a nők is bármikor felöltözhetnének úgy, hogy semmi se fedje a mellbimbójukat, Voksán Virág pedig olyan szinten diktálná a divatot, hogy betiltaná a nőietlen dolgokat. Ismerős arcokat kérdeztünk, mi a kedvenc szavuk, milyen világnapot és milyen divatot vezetnének be, és mi volt a legrosszabb tanács, amit életükben kaptak. 


A Fókusznak hála megtudhattuk azt is, hogy hogyan készül a testépítő világbajnokság címvédésére a szentesi Schwarzenegger. A 29 éves Szabó Tamás ugyanis nemrég nyerte meg az angliai testépítő világbajnokságot, ráadásul nemcsak a saját kategóriájában, de összetettben is. 


Sokakat felháborított, de szinte mindenki értetlenül állt a budapesti vaddisznók kilövése előtt. Az állatok haláltusáját a szerda reggel villamoson utazók is látták. A szemtanúk mészárlásnak nevezték az esetet, egy kisfiú rosszul lett a látványtól, mentőt kellett hívni hozzá.


Tragikus hirtelenséggel, 29 éves korában elhunyt a Való Világ 6. szériájának egyik játékosa, Bata Krisztián. A barátok, ismerősök szerint depresszió állhatott a háttérben, amely egy közelmúltban történt szakításnak lehetett a következménye.


Legtöbbször megnézett videóink között volt Alee vendégeskedése a Reggeliben. A legutóbbi X-Faktor győztese többek között arról beszélt, hogyan kért segítséget a szüleitől, amikor mélypontra került.


Egy család kiszámolta, hogyan tudja felújítani a lakásukat, de az élet, pontosabban az építőanyagárak brutális drágulása közbeszólt. A mesterek helyett így ők csináltak meg, amit tudtak, de hogy miből vesznek burkolatot, fogalmuk sincs. A Házon kívül riportja.


A Konyhafőnök a korábbi évadokhoz hasonlóan idén is számtalan váratlan pillanatot tartogat. Úgy tűnik, a konyhában valahogy mindenkinek gyorsabban fogy a türelme, de Annának és Anikónak egészen biztosan.


Vol. 2.:


Néha pedig még Ákos séfnél is elszakad a cérna. „Mi ez a szar?!” – hajította el dühében a kékek ételét.


A Konyhafőnökben most következnek az igazi izgalmak, de nem kell aggódnunk amiatt sem, hogy mi lesz velünk a műsor után. Újra jön a Mestercukrász!

#Belföld#Mestercukrász#johnny depp#ii. erzsébet#timmy trumpet#rácz-gyuricz dóra#A Konyhafőnök#Bulvár

Címlapról ajánljuk