Belföld

Az elhunyt M. Richárd ügyvédje szerint meg lehetett volna menteni a férfi életét

rtl.hurtl.hu

2022. május 6. 11:59

Szakértői vélemény is alátámasztotta, hogy jó eséllyel felépülhetett volna az első sztrókja után – állította Jován László.

Ügyvédje szerint meg lehetett volna menteni M. Richárd életét, ha szakszerű kezelésben és ellátásban részesül az első sztrókja után. Jován László a 24.hu-nak azt mondta, hogy a sorozatos mulasztások miatt halt meg ügyfele, aki három és fél éves fogházbüntetését töltötte a két ember halálával járó Dózsa György úti gázolás miatt. Az ügyvéd abban az eljárásban képviselte M. Richárdot, ami azért indult ellene, mert a vád szerint vesztegetéssel akarta visszaszerezni jogosítványát.

Jován László szerint az első sztrókja után az orvosok még azt mondták, hogy jó esély van arra, hogy M. Richárd teljesen felépüljön. Ezt szakértői vélemény is alátámasztotta. Három olyan alapbetegsége is volt, amire gyógyszert szedett, erre jött rá az, amit a sztrókra kapott – ezt az utóbbit kellett volna összehangolni a korábbi gyógyszerekkel, de erre senki nem figyelt, miközben M. Richárd rengeteg súlyt veszített.

Az RTL Híradó összeállítása:

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

#Belföld#m. richárd#meghalt#ügyvéd#sztrók

Címlapról ajánljuk