Belföld

Újra mosolyog a megvakított Gabriella, Fördős Zé padlót fog, Stoki a való életben szondáztat

rtl.hurtl.hu

2022. április 23. 11:19

Több megrázó történetről kellett tudósítanunk a héten, de nem maradtak el a könnyedebb, szórakoztató témák sem. New Yorkból jelentkezett az RTL munkatársa a brutálisan meggyilkolt magyar nő háza elől. Az otthonukat kényszeresen rendben tartó sztárok vallottak szokásaikról, Fördős Zét pedig kiborította egy jóslat. Ezek a hét videói.

Meggyilkoltak egy kétgyerekes magyar nőt New Yorkban, az amerikai televíziók vezető hírként számoltak be a történtekről. A rendőrök csütörtökön elfogták a feltételezett gyilkost, az elkövető az áldozat közelében lakott, karbantartóként dolgozott, és viszonya volt a nővel, akivel nemrég szakítottak. Szebeni Tamás, az RTL munkatársa New Yorkból, a nő háza elől tudósított.


Erdélyben is egy furcsa, de annál kegyetlenebb gyilkosság borzolta a kedélyeket. Egy ismert mulatós zenészt öltek meg négy hónappal ezelőtt, és most derült ki, hogy a férfivel felesége és unokahúga végzett. A két nő egymásba szeretett, és elhatározták, hogy megszabadulnak a boldogságuk útjába álló férfitól.


Beszélgettünk a volt párja által puszta kézzel megvakított Lakatos Gabriellával is. A kemecsei nő műszemet kapott, a fiatal anyuka a sok fájdalom után újra tud mosolyogni, elsőként azért, mert lánya újra félelem nélkül öleli. Gabriella előtt vizsgálatok sora áll, hogy kiderüljön, vissza tudják-e adni az orvosok a látását.


Interjút adott az RTL-nek a színitanodás tanárát szexuális visszaéléssel vádoló lány is. Az ügyet névvel és arccal felvállaló Hunyadi Emőke elmesélte, hogy egykori tanára többek között ölébe ültette a lányokat, és nyilvánosan kérdezgette őket szexuális életükről. Azt is megosztotta, hogy egy alkalommal a férfi egy folyosón a falhoz szorította ágyékával, és amikor szabadulni próbált, nem engedte el.


De az elmúlt héten sztárjaink és celebjeink is bőven adtak okot rá, hogy beszámoljunk róluk. A Fókusz stábja például Kabát Petiéket, Járai Mátéékat és Kamarás Norbiékat látogatta meg otthonukban, és fény derült a sztárok rigolyáira. Norbi például kényszeresen tisztaságmániás, Kabát Peti a ruháit számolja elindulás vagy lefekvés előtt, Járai Mátééknál pedig az ágyon heverő plüssfiguráknak is szigorú sorrendje van.


Szabó Győző a való életben is felcsapott rendőrnek, igaz, csak rövid időre. A mi kis falunk Stokija sofőröket szondáztatott Dunaújvárosban a húsvéti hétvégén, a helyi kapitányság dolgozóinak segített felhívni a figyelmet az ittas vezetés veszélyeire.


Zimány Linda emlékezetes utazásáról számolt be a Reggeliben. A modell Los Angelesben egy nagyszabású jótékonysági vacsorán járt, és olyan hírességekkel vacsorázott együtt, mint Sharon Stone és Caitlyn Jenner. Ezért pedig ötezer dollárt, átszámítva nagyjából 1,7 millió forintot fizetett.


Most nem a főztje, hanem a szerelmi élete miatt térünk ki Fördős Zére. A Konyhafőnök műsorvezetője teljesen padlót fogott, amikor egy jósnővel találkozott a stúdióban. A versenyző sajnos semmi biztatót nem mondott a séfnek, sőt! Hogy pontosan mi történt, a videónkból kiderül.


Igazi kuriózumról is beszámoltunk a héten, eddig soha, sehol nem látott képeket mutattunk egy különleges Ikarusról. A BKV néhány dolgozója úgy döntött, megépíti a magyar buszgyártás egyik ikonikus darabjának replikáját, egy duplacsuklóst. A munka évekig tartott, a BKV szerelői szabadidejükben foglalkoztak a busszal. Az eredményt az RTL Klub stábjának mutatták meg először.


Végezetül pedig annak, aki még nem látta, megmutatjuk Symbát, a több mint tíz év szolgálat után nyugdíjba vonult keresőkutyát. A 11 éves belga juhászt a világ 6 legjobb mentőkutyája között tartották számon, és nem véletlenül.

 

#Belföld#szabó győző#a hét videói#new york#fördős zé#gyilkosság#párkapcsolati erőszak#lakatos gabriella#szexuális visszaélés#kamarás norbi#kabát peti#járai máté#A mi kis falunk#rendőrök#közúti ellenőrzés#zimány linda#A Konyhafőnök#ikarus#keresőkutya

Címlapról ajánljuk