Belföld

Márki-Zay Péter reméli, hogy összejön a munkamegbeszélés Lázár Jánossal

rtl.hurtl.hu

2022. április 22. 9:00

Azt mondta, hogy ő mindig nyitott volt a találkozóra.

„Én az elmúlt időszakban is mindig nyitott voltam egy találkozóra. Még az önkormányzati választások után ígértem meg a választóknak, hogy én megkeresem Lázár Jánost. Én kerestem is, de aztán ez a találkozó nem jött össze. Én remélem, hogy most ez össze fog jönni” – mondta Márki-Zay Péter az ATV-nek arra reagálva, hogy Lázár munkamegbeszélésre hívta őt a Facebookon.

Arról beszélt: érdekesnek találta, hogy Lázár meghívása eddig csak a Facebookon jutott el hozzá. A fideszes politikus sajtófőnöke viszont azt írta a csatornának, hogy Lázár hivatala is válaszolt a polgármester ezirányú megkeresésére.

A két politikus utoljára négy évvel ezelőtt találálkozott: ekkor Márki-Zay a képviselői fogadóóráján látogatta meg Lázárt. A fideszes, aki most egyéniben győzte le az egykori miniszterelnök-jelöltet, korábban azt írta Facebookon: Folytassuk másképp! Munkamegbeszélésre hívom Márki-Zay Pétert, a választókerület legnagyobb településének polgármesterét. Hiszek abban, hogy a választás győztesének nem pusztán joga, hanem felelőssége is a béke és a konszolidáció érdekében cselekednie.

Az RTL Híradó beszámolt arról is, hogy komoly esély van arra, hogy Lázár János ismét kormánytag lehet:


Nyitókép: Illyés Tibor / MTI

#Belföld#márki-zay péter#lázár jános#polgármester#találkozó#hódmezővásárhely

Címlapról ajánljuk