Belföld

Korda György is fellépett a bulin, ahol Lázár János átvette a mandátumát

rtl.hurtl.hu

2022. április 19. 10:23

A szekszárdi Bodri Pincészetben magasra hágott a hangulat.

„A Bodri-pincészetben házasodott Majka, és ide jött helikopterrel ebédelni Szijjártó Péter is, jó a konyhájuk, jók a boraik. De hogy az elcsalt választás után a hódmezővásárhelyi körzet nyertesének van képe idehívni a makói alattvalóit mulatni, arra biztosan nem gondoltam volna” – írja Hadházy Ákos országgyűlési képviselő Lázár János mandátumátvételi partijáról friss Facebook-bejegyzésében.

A fideszes politikus a Csongrád-Csanád megyei 4-es számú választókörben győzött Márki-Zay Péterrel szemben az országgyűlési választáson.

Hadházy tudósítása szerint az eseményen Korda György és Balázs Klári, a makói polgármester és több kisebb falu polgármestere is részt vett. A megbízólevelet  a Csongrád-Csanád megye 04. Országgyűlési Egyéni Választókerületi Bizottság elnöke, Feketéné Dr. Szemző Margit adta át Lázár Jánosnak.

A választási körzetről, ahol Lázár és Márki-Zay elindult, a Házon kívül készített tanulságos riportot.

A cikk megjelenése után Göbl Vilmos, Lázár János sajtósa azt közölte az rtl.hu-val: húsvét vasárnap Lázár János a barátainak, támogatóinak és azoknak a vásárhelyi, makói és a térségben élő polgároknak mondott köszönetet, akik az elmúlt években segítették a munkáját, vagy tevékenyen hozzájárultak ahhoz, hogy az országgyűlési választásokat megelőző kampány sikeres legyen. Az aktivistákat, segítőket és támogatókat Lázár János, valamint helyi vállalkozók közösen, saját költségükre vendégelték meg. 

Nyitókép: Facebook / Lázár János

#Belföld#korda györgy#balázs klári#lázár jános#mandátum

Címlapról ajánljuk