Belföld

Rácz Jenőék boldogsága, VV Viviék rémálma, furcsán elköltött uniós pénzek és húsvéti lázban égő gyerekek

rtl.hurtl.hu

2022. április 16. 8:10

Amíg A mi kis falunkban a lakhatatlanná vált Fészekrakó programos ház miatt állt a bál, VV Vivinek és Schumacher Vandának az álomnyaralása omlott össze. Az energiabomba Oszvald Marika 70. születésnapját ünnepelte, A Konyhafőnök séfjét és feleségét pedig három héttel korábban látogatta meg a gólya. Összegyűjtöttük a hét videóit. 

Megszületett Rácz Jenő és Gyuricza Dóra első gyermeke. A Konyhafőnök séfje csütörtök reggel közösségi oldalain osztotta meg a nagy hírt. Dóri és a kicsi pár napig még kórházban maradnak, de ha minden rendben megy, akkor hamarosan együtt lehet otthon a család.


VV Vivi és Schumacher Vanda azonban korántsem úszott a boldogságban, amikor amerikai álomutazásuk már a reptéren rémálommá változott. És a feketeleves még csak ezután jött:


Bár nehéz elhinni, az Operettszínház koronázott királynője, Oszvald Marika nemrég 70 éves lett. Kollégái a színpadon köszöntötték a születésnapját is munkával ünneplő színésznőt.  


Mindeközben pikáns részletek derültek ki Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám házasságáról a húsvéti NőComment páros kvízjátéka során:


Játékos iskolát szerveztek Vecsésen a Kárpátaljáról menekült gyerekeknek. A Sátor Egyesület közösségi fórumokon toborozta az önkénteseket, akik között vecsési tanárok és egyetemisták is vannak. Az Ungvárról, Munkácsról és Nagydobronyról érkezett gyerekekkel szinte egész nap foglalkoznak, hiszen a Vecsésre menekült szülők már szinte mindannyian kaptak munkát, és sokan 12 órában dolgoznak.


A Házon kívül rosszul vagy furcsán elköltött milliárdok nyomába eredt. Annak jártak utána, hogy milyen érthetetlen vagy felháborító módon költ el Magyarország uniós pénzeket. Persze a kapott összeg jó része látható és jó célra megy, de nehéz megszámolni azokat a beruházásokat, amikre például csak nyelték a pénzt, de nemigen lett belőlük semmi.


A mi kis falunkban is áll a bál, sikkasztás vádjával zsarolják a korrupt polgármestert. Horváthné Viktória bejelentést tett a helyi polgármesteri hivatalban, miután – a Fészekrakó program keretében igénybe vett – ingatlana lakhatatlanná vált. Ehhez azonban Fülekinek is volt néhány keresetlen szava:


Visszatérve a valóságba: 250-300 ezer forintnál kezdődnek a legolcsóbb háromcsillagos szállodák az egyik legnagyobb szálláshirdető portálon, ha egy négyfős család egy hétre utazna a nyáron Balatonhoz. All inclusive ellátással pedig 700-800 ezer forintért is találni háromcsillagos szállodákat. A négycsillagos hotelekben 350 ezertől indulnak az árak, de van szállás másfél millióért is.


Hét közben robbant a cukiságbomba: megmutatták a nagyközönségnek Gerzsont, a törpevízilovat. A kis emlős még februárban született a Nyíregyházi Állatparkban, a büszke szülők, Broutille és Hamlet negyedik utódjaként.


Mi mással zárhatnánk e heti cikkünket, mint húsvéti lázban égő gyerekekkel? Többek között arról kérdeztük őket, hogy szerintük miért éppen a húsvéti nyuszi hozza a tojásokat. Arra is kíváncsiak voltunk, mit gondolnak a nyuszi kinézetéről, és a barátai felől is érdeklődtünk.

 

#Belföld#rácz jenő#a hét videói#baba#A mi kis falunk#oszvald marika#vv vivi#schumacher vanda#utazás#balaton

Címlapról ajánljuk