Belföld

Szerelmes Csuti, kiakadó G.w.M, kiközösített X-Faktor-sztár és egy felvállalt erotikus videó

rtl.hurtl.hu

2022. április 9. 15:37

Az Ukrajnában dúló háború egyre több civil áldozatot követel, Magyarországon országgyűlési választást és népszavazást tartottak, celebjeink pedig szerelembe estek, mocskolódtak, vagy éppen nehezen találnak párra. A hét videói.

Ha nem követte volna a rendszerváltás óta eltelt időszak kilencedik parlamenti választását, akkor ebben a videóban 4 és fél percbe sűrítve megnézheti, mi történt április 3-án. Spoiler: nyert a Fidesz.


A választás napján Budán és Borsodban kérdeztük az embereket, hogy miért mentek el szavazni, és milyennek értékelik a kampányt. Érdekes és tanulságos válaszokat kaptunk.


Bár a kormány nemigen foglalkozott vele, a média egy része beszámolt a gyermekvédelminek mondott érvénytelen népszavazásról, amelyen kreatívabbnál kreatívabb eszközökkel mondták el véleményüket az emberek. Íme:


Kérdés, hogy a vészesen közeledő gazdasági válságban mihez kezd majd a kormány a tarthatatlanul alacsony pedagógusbérekkel. Ráadásul vannak, akik a tiltakozásuk miatt még azt a keveset sem kapták meg, akad például olyan tanár, akitől néhány órányi sztrájkért három teljes napi bért vontak le.


De evezzünk könnyedebb vizekre: a Fókusz arra kereste a választ, miért olyan nehéz ismert nőként párt találni. Kelemen Anna, Molnár Anikó és Zimány Linda meséltek tapasztalataikról.


Nem szőke, de nem is barna – mondta titokzatosan Csuti az új barátnőjéről, aztán kiderült, hogy mégiscsak barna, és valószínűleg (még) nem is ismert, hiszen akkor vagy nehéz lett volna párt találnia, vagy a ritka kivételt erősítené az ismert hölgyek klubjában. Nem kellett azonban sokáig várni a válaszokat, hiszen Kulcsár Edina exe a reggelis beszámoló után még aznap délután meg is mutatta új párját. 


Maradva ebben az univerzumban: nem csillapodnak a kedélyek Kulcsár Edina új kedvesének háza táján. Ugyanis G.w.M és Melanie válása nyilvános sárdobálásba csapott át az Instagramon. A rapper durva üzenetben borult ki:

Te mit képzelsz magadról? Annyira egy rohadt, gonosz nő vagy, hogy borzalom. Te csinálsz a kislányból egy lelki nyomorékot.

 – vádolta közös gyermekük anyját, aki – G.w.M. állítása szerint – nem engedte, hogy találkozzon a lányával, és csúnya szavakat használt előtte. A videóban Melanie is elmondja, mit gondol a kialakul helyzetről.


A 2021-es X-Faktor harmadik helyezettjét volt barátja hozta nehéz helyzetbe: Ferenczi Kamilla korábbi kapcsolata egy titokban készült erotikus videót tett közzé az énekesről. Kamilla úgy döntött, hogy megelőzi a találgatásokat, és a Fókusznak mesélt a szexvideóról.


Alee-nak is komoly dolgokkal kellett megküzdenie: arról mesélt a Fókusznak, hogyan élte túl, hogy kiközösítették. Az X-Faktor 2021-es győztese a mélyszegénységből küzdötte fel magát, különcsége miatt sokszor bántották iskolatársai, sokszor érezte úgy, hogy az egész világ ellene van. Alee örül, hogy „már van hangja”, így nyilvánosan kiállhat az iskolai bántalmazás ellen.


Kedd reggel öten meghaltak a Csongrád-Csanád megyei Mindszent határában, amikor egy munkásokat szállító furgon a vonat elé hajtott. A tragédia után a Fókusz megszólaltatott egy mozdonyvezetőt, aki pályafutása során már négyszer gázolt, mindannyiszor önhibáján kívül.


Az orosz-ukrán háború megváltoztatta a világ menetét. Emberek kénytelenek elhagyni otthonaikat, feladni munkájukat, addig megszokott, biztonságos életüket, és kilépnek a félelmetes ismeretlenbe. A fotósként dolgozó Valerish mindig is a közösségi média aktív felhasználója volt. Február 24-e előtt leginkább utazásairól, fotózásokról posztolt, a háború kitörése után azonban jelentősen átalakultak a videós tartalmai. Megtudtuk, hogyan lett haditudósító:


Józan László egyetlen éjszaka alatt költöztette magához Ukrajnában élő nővérét és annak lányát. A Vígszínház Junior Prima-díjas színészét az RTL sorozataiból is jól ismerhetik, most hatodik hete a munkája mellett menekülteknek segít.


Zárásaként oldjuk a feszültséget egy szórakoztató, vicces tartalommal. Nézze meg, hogy villantott Anger Zsolt A Séf meg a többiek akciódús jelenetében.


+1: Milyen érzés lehet Samuel L. Jacksonnak főzni? Szántó István séf a Reggeliben mesélt Oscar-élményeiről:

 

#Belföld#a hét videói#gwm#alee#ferenczi kamilla#józan lászló#A Séf meg a többiek#Reggeli

Címlapról ajánljuk