Belföld

Elárulta a Vígszínház, miért sérült meg Wunderlich József A padlás előadásán

rtl.hurtl.hu

2022. március 21. 14:04

A színész rosszul lett, ezért eshetett le a létráról, de nem szenvedett komolyabb sérülést. Még zajlik a munkavédelmi vizsgálat az ügyben – közölte a színház az rtl.hu-val.

Az rtl.hu számolt be róla először, hogy Wunderlich József balesetet szenvedett a budapesti Vígszínház március 20-i előadáson, amelyen A padlás című musicalt adták elő.

Wunderlich József az előadás vége felé egy pillanatnyi rosszullét következtében a díszletbe épített létráról leesett. Az előadás félbeszakadt, a művészt kórházba szállítás után megvizsgálták, de szerencsére az esés következtében nem sérült meg, így még az éjszaka folyamán hazament. Jelenleg otthon pihen

– írta a baleset körülményeiről az rtl.hu-nak a Vígszínház.

Hozzátették: a Bella Figura március 21-i előadásában Éric szerepében Brasch Bence lép színpadra Wunderlich József helyett.

A színház szerint a munkavédelmi vizsgálat folyamatban van, annak előzetes eredménye alapján a művész rosszulléte miatt történhetett az eset.

Az előadás jogilag lejátszottnak minősül, a helyzetre való tekintettel az érintett nézőknek a Vígszínház felajánlja, hogy A padlást az évad végéig bármelyik meghirdetett időpontban 1000 forintos regisztrációs jeggyel megtekinthetik. Amennyiben élni kívánnak a lehetőséggel, keressék fel a Szervezési Iroda munkatársait – üzente a színház.

Nyitókép: Wunderlich József A padlás előadásában – Fotó: Vígszínház / Gordon Eszter

#Belföld#vígszínház#baleset#wunderlich józsef#padlás

Címlapról ajánljuk