Belföld

Erős Antónia durva élménye, Rúzsa Magdi hármasikrei és Pumped Gabó pucér akciója

rtl.hurtl.hu

2022. február 5. 16:18

A hét videói között mutatunk még rendőrségi rajtaütést A Konyhafőnökben, maszk nélkül sütit vásároló Orbán Viktort és 44 perces interjút Márki-Zay Péterrel.

Ezen a hétvégén az előrejelzés szerint márciusinak is beillő időnk lesz, múlt vasárnap azonban még durva szélvihar tépázta meg az országot. Az szélsőséges időjárást az M6-os autópályán tapasztalta meg Erős Antónia, aki az rtl.hu számára le is videózta a félelmetes látványt.

 

A fákat ledöntő, háztetőket megbontó Malik nevű viharciklon tombolásából többet is mutattunk alábbi videónkban, ebben a cikkünkben pedig arról írtunk, hogy mit csinál a szél, amikor nem fúj.

 

A zord idő nem tántorította el Pumped Gabót attól, hogy meztelenre vetkőzve hívja fel a Fertő tavi beruházás természetkárosító hatására, ahogy más civilek is tüntettek múlt hétvégén, hogy megállítsák a tópartra tervezett szállodakomplexum felépítését.  

 

Gabó aztán a Reggelinek is elígérkezett, hogy beszéljen környezetvédelmi törekvéseiről, végül azonban egy, az ágyában rögzített videót küldött maga helyett, a stúdióban pedig papír-változatban jelent meg.

Orbán Viktor viszont teljes valójában tért be egy cukrászdába, hogy ott puncsmignont és Rákóczi túrost vásároljon. Mindezt éppen egy „maszk használata kötelező” felirat mellett tette, maszk nélkül. Sajtófőnöke szerint mivel ezt követően kiült a teraszra krémest enni, rá nem vonatkozott a maszkviselési kötelezettség.

 

Ha a vendéglátóhelyeken maszkot is kell majd húzniuk, immár az a nagyjából kétmillió, keleti vakcinával oltott magyar is szabadon utazhat az Európai Unió országaiban, akik a harmadik oltáskor uniós engedéllyel rendelkező vakcinát kaptak. Orbán Viktor ugyan tavaly májusban azt mondta, „mindenki biztos lehet benne, hogy a keleti vakcinákkal is lehet majd utazni”, a Szputnyikkal vagy Sinopharmmal oltott magyarok mindeddig nem juthattak érvényes uniós oltási igazolványhoz. Az örvendetes változást nem a kormány, hanem egy szocialista képviselő, Ujhelyi István jelentette be, és állítása szerint ő is harcolta ki.

 

Rúzsa Magdi szerdán, közösségi oldalain osztotta meg az örömhírt, hogy február elsején életet adott hármasikreinek. Az énekesnő tavaly szeptemberben jelentette be, hogy babát vár, ráadásul nem is egyet, hanem hármat.

 

Csütörtökön volt tíz éve, hogy csődbe ment a Malév, ami Magyarországon komoly botrányt, külföldön pedig nagy nemzetközi visszhangot váltott ki. A nemzeti légitársaságnál 66 éves működése alatt összesen legalább 15 ezer ember dolgozott. Sokan közülük a mai napig nem tudták feldolgozni egykori munkahelyük megszűnését. A Fókusz riportja:

 

Márki-Zay Péter exkluzív interjút adott a RTL Híradójának. Ha lemaradt róla, most megnézheti Kéri Barna teljes, 44 perces beszélgetését az ellenzék miniszterelnök-jelöltjével.

 

Végezetül a heti kedvenc jelenetünk a Keresztanyuból. Tatarenko asszony karnyújtásnyira volt attól, hogy megnyerje az ország kedvenc főzőműsorát, de Tomasevics Gina hazugsága utolérte az ártatlan versenyzőt. Zénó és Imi amint túllendültek az élő műsor varázsán, bilincsbe verték Krisztinát.

 

#Belföld#erős antónia#a hét videói#orbán viktor#márki-zay péter#malév#rúzsa magdi#szélvihar#Keresztanyu#konyhafőnök#pumped gabó

Címlapról ajánljuk