Belföld

Márki-Zay Pétert baleset érte, már meg is műtötték

rtl.hurtl.hu

2021. december 19. 10:59

A családjával strandolt, amikor a baleset történt. 

A Mikulás-gyárat látogatta volna meg ma Márki-Zay Péter, de a stábja egyszercsak közölte: váratlan változás történt a programban, ezért a látogatást lemondták. Hamar kiderült, mi a változás ok. „Egy kisebb, jól sikerült sürgősségi műtéten vagyok túl. A kampány nem áll meg, pár nap múlva begipszelt kézzel folytatom" – írta Facebook-oldalán Márki-Zay Péter.

Posztja szerint a szombati napot az egységes ellenzék jelöltjeinek felkészülésével töltötték, „de az este a családé volt, a gyerekeimmel az egyik budapesti strandfürdőben találkoztunk, együtt játszottunk, amikor baleset ért. "Az orvosi vizsgálat a bal keze egyik csontjának olyan jellegű törését állapította meg, amit operálni kellett. A beavatkozás vasárnap megtörtént, komplikációk nélkül.

Posztjában Márki-Zay Péter arra is kitért, hogy az egyesült ellenzék szombati, első országos jelöltfelkészítőjén a közös kampányarculatot is bemutatták. 

„Az új Országgyűlés leendő tagjai lelkesek és elszántak, a kormányváltó népszavazás aláírásai pedig nagy számban gyűlnek az utcákon, hála a változást akaró polgároknak és az ünnepi időszakban is a változásért dolgozó jelölteknek és aktivitásknak. Szerencsére jobbkezes vagyok és az ívet már amúgy is aláírtam” – fogalmazott Márki-Zay Péter. 

 

#Belföld#márki-zay péter#ellenzék#baleset#operáció

Címlapról ajánljuk