Belföld

Így változott az rtl.hu Magdi anyus halálától Puskás Peti könnyfakasztó rekordjáig

rtl.hurtl.hu

2021. december 7. 15:40

Az rtl.hu átalakulása apropóján nosztalgiázunk, hogyan fejlődött az RTL Magyarország weboldala az elmúlt években, és felidézünk néhány emlékezetes videót.

rtlklub.hu főoldal 2009-2014  
A sötét design jól illett a 2009-ben indult RTL Most címlapjához 

Ha a legemlékezetesebb RTL-es pillanatot kellene felidézni az oldal 2009-es indulásának évéből, a Barátok közt rajongói alighanem egyből tudnák, melyik jelenetet válasszák:


A következő években aztán sorra érkeztek azok a sikerműsorok az RTL Klubra, amik a mai napig rengeteg néző szórakoztatását garantálják. 2010-ben indult útjára az X-Faktor, amit elsőként Vastag Csaba nyert meg, két évvel később pedig a gazdák kezdték el keresni a szerelmet a Házasodna a gazda első évadában. 2013-ban egy új sorozat, az Éjjel-Nappal Budapest vezetett be a fiatalok vibráló világába, majd egy évvel később elindult a Konyhafőnök. Emlékszünk még? Így találkozhattak először a nézők az ízvadásszal, Fördős Zével:


2014-ben újult meg ismét az rtlklub.hu, akkor a korábbi sötétes színvilág fehér háttérre cserélődött:

rtlklub.hu főoldal 2014-2019

Ebből az időszakból rögtön eszünkbe jut Istenes Bence trollvideója, amit nehéz volt kibírni röhögés nélkül.


Ha már X-Faktor, 2018-ban repült az a bizonyos mikrofon Radics Gigi felé, de elcsattant egy pofon is Nádai Anikó arcán. A drámai pillanatok mellett több százezren szórakozhattak 2017-ben egy exkluzív online tartalmon, Szabó Győző Konyhafőnök-paródiáján a nézők:


Két évvel később, az rtl.hu 2019-es újratervezésénél fontos szempont volt, hogy a korábbi, csatornaalapú megközelítés helyett az új portálon a műsorok és az ezekhez kapcsolódó tartalmak kerüljenek előtérbe. Ekkortól lett rtl.hu a főoldal url-je a korábbi rtlklub.hu helyett. A dizájn is rengeteget változott: az oldal modernebb, letisztultabb megjelenést kapott. 

rtl.hu főoldal 2019-2021

Sokan emlékezhetnek rá, amikor elcsattant a csók Istenes Bence és Sebestyén Balázs között az Álarcos énekesben, vagy amikor Nádai Anikó keményen helyre tette VV Renátót. Nézettségben viszont ezeket is túlszárnyalta, amikor Puskás-Dallos Peti (akkor még agglegényként) bevallotta a Nyerő Párosban, hány nővel volt együtt Bogi előtt:


A mai napon pedig elérkeztünk egy új mérföldkőhöz: 2021. december 15-én nemcsak megújult az rtl.hu, hanem mostantól gazdagabb kínálattal, videós híroldalként működik tovább. Minderről itt olvashat bővebben.

#Belföld#rtl.hu#RTL Magyarország#weboldal#honlap#Nyerő Páros#X-Faktor#baratok közt#magdi anyus#fördős zé#istenes bence#puskás peti#dallos bogi

Címlapról ajánljuk