Baleset-bűnügy

Letartóztatták a 19 éves lányt, aki a családtagjait és járókelőket késelt meg Mosonmagyaróváron

rtl.hurtl.hu

2024. augusztus 27. 13:46

A lány többféle drogot is fogyasztott az ámokfutás előtt.

Az ügy eddig ismeretlen részleteiről többet is megtudhatnak a kedd esti RTL Híradóból.

A Győri Járásbíróság a megyei főügyészség indítványára elrendelte annak a 19 éves lánynak a letartóztatását, aki szombat délután négy embert is megkéselt Mosonmagyaróváron – írta a Telex. A döntés jogerőre emelkedett, az érintettek nem fellebbeztek.


A 24.hu cikke szerint a lány többféle drogot is fogyasztott, majd minden ok nélkül, többször is megszúrta az apját és nagymamáját egy konyhakéssel, a lakásukban. Ezután elment otthonról, odament az utcán egy ismeretlen férfihez, és „megölhetlek?” felkiáltással, őt is megszúrta.

Ezt követően egy dohányboltban dulakodott az eladóval, aki megpróbálta elvenni a nőtől a kést, de a gyanúsított a karján, vállán őt is megszúrta, majd kiment a boltból. Végül a lány bement egy másik dohányboltba, ahonnan kizavarta az eladót, elbarikádozta magát, és törni-zúzni kezdett, a berendezésben és az árukészletben másfél milliós kár keletkezett.

A szúrások következtében a nő édesapja súlyos, életveszélyes, nagymamája súlyos, várhatóan maradandó, míg a másik két megszúrt ember könnyű sérüléseket szenvedett. A cselekményt megelőző időszakban pont a nő édesapja jelentette be a lánya eltűnését, egy hétig nem is tudták, hogy hol tartózkodik.

A több ember ellen elkövetett emberölés bűntett kísérletével gyanúsított, fiatal nő megtagadta a vallomást. 

Nyitókép: Pixabay

#Baleset-bűnügy#mosonmagyaróvár#késelés#ámokfutó#letartóztatás#rendőrség

Címlapról ajánljuk