Baleset-bűnügy

Együtt temetik el az Árpád hídi horrorbalesetben elhunyt jegyespárt

rtl.hurtl.hu

2024. július 20. 17:22

A tragikus sorsú pár temetését a két család közösen szervezi.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, a júliusi Árpád hídi horrorbaleset vétlen áldozatává vált egy friss jegyespár, Sz. Mónika és Dr. B. Ervin. Mindketten azonnal meghaltak, amikor a forgalommal szemben száguldó ámokfutó a Suzukijukba hajtott egy lopott taxival. A Bors most azt írja: a fiatal jegyespárt együtt búcsúztatják és temetik, hogy haláluk után is egymás mellett lehessenek.

Ervin egyik közeli rokona most szívszaggató posztot írt, amelyben megköszöni azt a rengeteg szeretet és támogatást, amit a családjuk kapott a tragédia óta. „Családjaink nevében köszönünk minden részvétnyilvánítást, segítséget, felajánlást, együttérzést, amit a tragikus Árpád hídi autóbaleset óta kaptunk” – írta.

Hozzátette: „Búcsúztatásukról, temetésükről és emlékük méltó megőrzéséről a két család közösen gondoskodik”. A családnak csupán egy kérése volt a gyászolókhoz: azt kérték, hogy koszorúk és csokrok helyett csak egyetlen, hófehér virággal fejezzék ki részvétüket az augusztusi búcsúztatáson.

Korábban egy szemtanú azt nyilatkozta az RTL Híradónak: egyértelműen látszott, hogy a Suzukiban senki sem élhette túl az ütközést. Az Árpád hídon július 3-án éjelle hárman vesztették életüket, miután egy 43 éves férfi forgalommal szemben száguldott egy lopott taxival, és balesetet okozott. Az RTL Híradó által megkérdezett igazságügyi szakértő szerint körülbelül 110 kilométer óránkénti sebességgel mehetett az ámokfutó kocsitolvaj, a Suzuki sofőrjének esélye sem volt elkerülni az ütközést.


Nyitókép: RTL Híradó / Katasztrófavédelem

#Baleset-bűnügy#árpád híd#karambol#tragédia#jegyespár#temetés#baleset#halál

Címlapról ajánljuk