Baleset-bűnügy

Beismerő vallomást tett a szüleit halálra késelő újpesti férfi

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. május 26. 14:03

Letartóztatta a bíróság a szülei megölésével gyanúsított, egy rendőr ellen is kést rántó férfit.

Elrendelte a Budai Központi Kerületi Bíróság a szülei megölésével gyanúsított és a vele szemben intézkedő rendőr ellen kést rántó férfi letartóztatását, közölte a Központi Nyomozó Főügyészség vasárnap az MTI-vel.

A témával a vasárnap esti RTL Híradó részletesen foglalkozik.

Az ügyészség közlése szerint a férfi pár nappal korábban budapesti, IV. kerületi lakásukban egy éles és hegyes eszközzel olyan súlyosan bántalmazta idős szüleit, hogy a sértettek életüket vesztették. 

Mint arról a Blikk értesülései alapján az rtl.hu is beszámolt, a G. Attila szabályosan kivégezte szüleit, Elemért és Magdolnát. Az RTL Híradója szerint a 37 éves, pszichés problémákkal küzdő férfi valóságos vérfürdőt rendezett:


Amikor a rendőrség pénteken megpróbálta a gyanúsítottat előállítani, a férfi a vele szemben intézkedő rendőrt is megpróbálta mellkason szúrni egy vadásztőrrel. A rendőr szerencsére el tudta kerülni a döfést, így nem sérült meg.

A főügyészség tájékoztatása szerint a férfi a nyomozási bíró előtt beismerte a bűncselekmények elkövetését.

A bíróság a beismerő vallomás ellenére a szökés, illetve az elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel egy hónapra elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

#Baleset-bűnügy#bűnügy#gyilkosság#késelés#újpest

Címlapról ajánljuk