Baleset-bűnügy

Rommá tört egy 13 éves fiú egy Lamborghinit, miután bemesélte a tulajdonosnak, hogy tud vezetni

rtl.hurtl.hu

2024. április 10. 19:46

A Lamborghini tulajdonosa el akarta adni az autót és a vevőjelölteknek odaadta a járgányt egy próbakörre. Ez lett a veszte.

Nagyon ráfaragott egy Lamborghini Hurrican tulajdonosa Kanadában, aki el akarta adni az autóját – írja a Sun. A férfi a potenciális vásárlóknak odaadta az autót próbára, ezt használta ki egy 13 éves fiú és a barátja. Mivel a férfi nem ellenőrizte, hogy a srác hány éves, így átadta a kulcsokat, a fiúk pedig mentek egy kört, vagy inkább félkört, mert totálkárosra törték a sportkocsit.

A sofőr odalépett egy szakaszon a gázra és kb. százzal repesztett, amikor kicsúszott és az árokban landolt az autóval. A vezető és az utasa is sértetlenül szállt ki a Lambóból, majd hazamentek.

Az autót végül a vancouveri rendőrök találták meg. A tinédzser ellen gyorshajtás, gondatlan vezetés, a baleset helyszínéről való távozás és jogosítvány nélküli vezetés miatt indult eljárás.

Az autóban komoly kár keletkezett, most a biztosítótól próbálja megtudni a tulajdonos, hogy kap-e egyáltalán valami kártérítést. A kérdés igencsak fontos, mivel egy Lamborghini Hurrican uszkve félmillió dollárba (180 millió forint) kerül.

Nyitókép: West Vancouver Police

#Baleset-bűnügy#vancouver#lamborghini#baleset#vezetés#auto

Címlapról ajánljuk