Baleset-bűnügy

A busz kamerája felvette az újpesti halálos balesetet

rtl.hurtl.hu

2024. január 27. 18:51

Egy 45 éves férfi meghalt, 14 éves lánya túlélte az ütközést.

Mint arról beszámoltunk, halálos tömegbaleset történt Újpesten, négy autó és egy busz ütközött össze, a vétkes sofőr pedig elmenekült a helyszínről.

Az újpesti ámokfutó hétfő este tarolt le kocsijával egy piros lámpánál várakozó autót, majd nekicsapódott két másik autónak és egy busznak is. A tömegbalesetben egy 45 éves férfi meghalt. 14 éves lánya ült mellette, ő túlélte az ütközést. A sofőr vérző fejjel menekült el a helyszínről, a rendőrök hajtóvadászatot indítottak. 

A BRFK csütörtökön kora este közölte, hogy Szigetszentmiklóson elfogták M. Pétert, az újpesti halálos baleset helyszínéről elhajtó Mercedes vezetőjét.

A hvg.hu most azt írja, a balesetben is érintett busz kamerája rögzítette a becsapódás pillanatát, a tragikus karambolról felkerült egy videó is az internetre. A vétlen autók közé csapódó Mercedes az első autót balra, egy villanyoszlopnak löki, majd másik két kocsiba is belecsapódik. A videót annak busznak a kamerája vette fel, amelynek az autókat lökte.

A gyanúsított M. Péter, a kihallgatásán elismerte, hogy a baleset estéjén vezetéstől eltiltás hatálya alatt vezetett, és így okozott balesetet. Elfogása után drogtesztnek vetették alá, amely THC-ra volt pozitív.

Emlékezetkiesése lett, nem tudta, mit tett – kirendelt védője szerint ezért hagyta el a baleset helyszínét az újpesti ámokfutó:


Nyitókép: RTL

#Baleset-bűnügy#újpest#halálos baleset#halál#baleset#részeg

Címlapról ajánljuk