Baleset-bűnügy

Lezárta a rendőrség a nyomozást Szilágyi Liliána apja ellen: elévültek a cselekmények

rtl.hurtl.hu

2023. december 21. 19:43

Az a becsületsértési per viszont folytatódik, amit Szilágyi Zoltán indított az úszónő ellen.

Lezárta a nyomozást a rendőrség Szilágyi Liliána apja ellen – írja a Bors.

Az úszónő két éve beszélt arról először, hogy Szilágyi Zoltán testileg és lelkileg is bántalmazta, de feljelentést nem tett. Az apa viszont becsületsértés miatt feljelentette lányát, a bíróság pedig Szilágyi Liliána vallomása alapján tett feljelentést Szilágyi Zoltán ellen.

A rendőrség azt állapította meg, hogy a Szilágyi Liliána által elmondott cselekmények elévültek – nyilatkozta az úszónő jogi képviselője, dr. Keviczki István. Az apa által indított becsületsértési per viszont folytatódik, ebben Szilágyi Liliánának kell bizonyítania, hogy az elmondottak megfelelnek a valóságnak.

Dr. Keviczki István elárulta, hogy másfél tucat tanú beidézését kérték a bizonyítási eljárás keretében, de még nincs időpontja annak, hogy mikor folytatódhat az ügy.

Szilágyi Zoltán korábban a Magyar Úszószövetséget is feljelentette, mert nyilvánosan marasztalták el őt a lánya által felhozott vádak ügyében, de első- és másodfokon is azt állapította meg a bíróság, hogy nem történt rágalmazás vagy becsületsértés, mert hivatalos ítélet állapította meg, hogy valóban történt bántalmazás.


Nyitókép: RTL

#Baleset-bűnügy#szilágyi liliána#szilágyi zoltán#bántalmazás#becsületsértés

Címlapról ajánljuk