Baleset-bűnügy

Vetkőzés közben halt meg hálószobájában egy fiatal magyar nő

rtl.hurtl.hu

2023. november 18. 6:39

Szörnyű baleset áldozata lett egy 33 éves fogásznő, holttestére lakásában bukkantak rá a tűzoltók. 

Vetkőzés közben elveszítette egyensúlyát, az ágykeretre zuhant, amin szétzúzta gégéjét egy 33 éves nő – tudta meg a Blikk. A még tavaly történt balesetről az áldozat édesanyja számolt be a lapnak.

A fogászként dolgozott Szabó Nikolett egy hónappal azután halt meg, hogy beköltözött új otthonába. Anyja elmondása szerint vetkőzés közben szenvedett halálos balesetet, miután elveszítette az egyensúlyát, és olyan szerencsétlenül esett neki az ágykeretnek, hogy összezúzta a torkát.

Szabó Nikolett anyja elmondta, hogy lánya az egyik lábáról már lehúzta a nadrágot, a másikról pedig éppen le akarta rúgni, és fél lábon állva ki akarta kapcsolni a két kezével hátul a melltartóját.

Közben elveszítette az egyensúlyát, így esett rá a franciaágy fenyőkeretére. A kezével nem tudott tompítani, a nyakát ütötte be, gégéje kitámasztás nélkül esett neki. Amikor a tűzoltók rátaláltak, a melltartóban volt hátul a két keze.

A nő gégeporctörést szenvedett és azonnali oxigénhiányos agyhalál következett be nála – mondta el édesanyja.

Az édesanya volt a nevelője annak a Down-szindrómás fiúnak, aki 2020-ban, még a Covid-járvány kezdetén megfulladt a kórházi ételtől egy Tolna vármegyei kórházban.

Nyitóképünk illusztráció. – Fotó: Getty Images

#Baleset-bűnügy#baleset#esés#gége#melltartó#vetkőzés#öltözködés

Címlapról ajánljuk