Baleset-bűnügy

Ötször szúrta meg a fiatal lányt egy drogos a Zsolnára tartó vonaton

rtl.hurtl.hu

2023. november 2. 12:43

A férfit végül egy katona fogta el és tartóztatta fel a rendőrök kiérkezéséig. 

Egy 29 éves férfi késsel támadt egy fiatal lányra a Kassáról Zsolnára tartó vonaton, a lány nyakát és kezét szúrta meg az Új Szó cikke szerint. 

A kábítószer hatása alatt álló férfi állítólag konyhakéssel támadt a fülkében egyedül ülő diáklányra, akit ötször szúrt meg. 

A 22 éves lány súlyos sérüléseket szenvedett, műtétre lesz szüksége.

Az elkövető a tvnoviny.sk szerint semmire sem emlékszik a támadásból, annak ellenére, hogy a támadás után megpróbált elmenekülni. A vonat személyzete vette üldözőbe, végül három férfinak, köztük egy civil ruhás katonának sikerült elfognia.

Csütörtökön Petra Klimešová, a mentőszolgálat szóvivője elmondta, a mentőszolgálatot egy 22 éves nőhöz riasztották, aki a nyakán szenvedett szúrt sérülést. „Az iglói (Spišská Nová Ves) vasútállomáson a mentőszolgálat munkatársai ellátták a sérüléseit és kórházba szállították” – tette hozzá Klimešová.

Bianka Krejčíová, a Penta Hospitals SK szóvivője megerősítette, hogy a nőt közepesen súlyos sérülésekkel szállították az iglói kórházba. „Állapota stabil, továbbra is kórházban kezelik” – tette hozzá.

#Baleset-bűnügy#kassa#zsolna#késelés#támadás#vonat

Címlapról ajánljuk