Baleset-bűnügy

24.hu: A Tömörkényen meghalt egyéves kisfiú anyját gyanúsítottként hallgatták ki

rtl.hurtl.hu

2023. október 3. 10:08

Azt továbbra sem árulták el, hogy pontosan mi okozta a kisfiú halálát.

A 24.hu értesülései szerint gyanúsítottként hallgatták ki annak az egyéves kisfiúnak az anyját, akinek július közepén találták meg a holttestét egy tömörkényi családi háznak az udvarán.

Balázs Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a lap kérdésére válaszolva azt mondta, hogy egy főt hallgattak ki a bűncselekménnyel kapcsolatban, de nyomozásra való tekintettel bővebb információt nem adhat az ügyben. 

A gyereket az édesanyja találta meg a kutyák mellett az udvaron, mikor megtalálták már nem élt. Az anya a szobában aludt, miközben a kisfiú kiment az udvarra. Az egyik kutya lánca a gyerek nyakára terekedett, ez okozta a halálát. Az RTL Híradójának a kisfiú nagymamája azt nyilatkozta, hogy a gyereket a kutyák harapták meg, ezekbe a sérülésekbe halt bele a kisfiú.


A lap az esettel kapcsolatban megkereste a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészséget is, hogy mi okozta pontosan a gyerek halálát.

A folyamatban levő nyomozásnak továbbra is feladata a tényállás tisztázása, így a halál okának megállapítása és a felelősség pontos tisztázása végett szakértői és egyéb bizonyítás is folyamatban van még.

– közölte a lappal az ügyész.

Nyitókép: RTL Híradó

#Baleset-bűnügy#tömörkény#meghalt#kisfiú#gyász#kutya#harapás#kutyalánc

Címlapról ajánljuk