Baleset-bűnügy

Láthatóan lefogyott a Questor-vezér a sok pereskedés és tacskója halála után

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 18. 16:55

Tarsoly Csaba jelenleg házi őrizetben van, hétfőn ítéletet hirdettek.

Személyesen is tiszteletét tette a Pesti Központi Kerületi Bíróságon Tarsoly Csaba volt Questor-vezér, aki láthatóan lefogyott az utóbbi időben, amelyet házi őrizetben töltött. A hétfőn kihirdetett ítélet szerint azzal, hogy a milliárdos vállalkozás bedőlése előtti napokban egy közmunkásként dolgozó, korábban már büntetett, csak nyolc általánost végzett strómant próbált a cég élére maga helyett kinevezni, közokirat-hamisítást követett el.

A Blikk emlékeztet: az üzletember ellen két eljárás indult, a lényegesen súlyosabb megítélésű, mintegy 77 milliárdos kárt okozó sikkasztási bűncselekmény ügyében még hosszú hónapokig tart a tárgyalás.

Tarsoly és védője állította, semmit nem akart a személycsere által megúszni a vádlott, és szó sem volt vagyonkimentés kísérletéről. O. Bélát visszaesőként egy év börtönre ítélték két évre felfüggesztve. Az ügyész fellebbezett, hogy Tarsoly felfüggesztett, O. pedig végrehajtandó börtönt kapjon, a két cégvezér viszont a felmentésért viszi tovább az ügyet.

Korábban arról írtunk, hogy Tarsolyt kutyája halála is megviselte, amelyet szerinte a szomszéd házőrzője rémítette át a másvilágra.

Nyitókép: MTI / Marjai János

#Baleset-bűnügy#tarsoly csaba#fogyás#questor#bíróság

Címlapról ajánljuk