Belföld

Tacskóháborút indított Tarsoly Csaba: a volt Questor-vezér kutyáját a szomszéd házőrzője rémítette halálra

rtl.hurtl.hu

2022. november 17. 6:22

A hatóság 450 ezer forintra büntetné az egyik legnagyobb hazai brókerbotrány főszereplőjének szomszédját.

Tarsoly Csaba az egyik szomszédjával került összetűzésbe, mert annak kutyája felelős a Quaestor-botrány főszereplőjeként ismert, több mint két évig előzetesben tartott Tarsoly tacskójának haláláért, írja a Blikk.

A lap azt írja, Tarsolyék tacskójának haláláért 450 ezer forintra büntetné a hatóság a szomszédot, és elrendelték a 8 éves kutya ivartalanítását is. A férfi vitatja a döntést, úgy érzi, Tarsolyék nem mindenről számoltak be a vizsgálat során.

A nyugdíjas szomszéd bullterriere ugyanis halálra rémítette Tarsolyék tacskóját. 

„A tacskó annak lett az áldozata, hogy a bullterriere gazdája a vészhelyzetet nem tudta elhárítani, a kutyáját fizikai erővel sem tudta megállítani. Az ebet veszélyessé minősítem, tartása csak ivartalanítva történhet a későbbiekben” – írta a hatóság. Hozzátették: az eb gazdáját 450 ezer forintos büntetéssel sújtják.

A házőrző gazdája a Blikknek elmondta: úgy érzi, a tacskó gazdái nem tártak fel minden részletet. Ő pedig hiába fejtette ki, azt figyelmen kívül hagyták. Ezért  jogorvoslatot keres a döntés ellen.

Nyitókép: Tarsoly Csaba vádlott a tárgyalóteremben az ellene és társai ellen indított büntetőper tárgyalásán a Fővárosi Törvényszéken 2016. október 13-án. Az ügyészség öt vádpontban 5458 rendbeli csalást és sikkasztást rótt a vádlottak terhére. Fotó: Marjai János / MTI

 

 

 

#Belföld#tarsoly csaba#kutya#questor

Címlapról ajánljuk