Baleset-bűnügy

Elsírta magát a bíróságon, letartóztatták T. Róbert Dánielt, aki megölte a 27 éves M. Petrát

rtl.hurtl.hu

2023. július 21. 12:47

A férfi többször elsírta magát a bíróságon.

Letartóztatta a bíróság T. Róbertet, akit azzal gyanúsítanak, hogy július 13-án éjjel az angyalföldi albérletében megverte, fojtogatta, majd nyakon szúrta a 27 éves barátnőjét, M. Petrát, írja a 24.hu.

Mint arról beszámoltunk,T. Róbertet emberölés gyanújával körözték, miután a barátnőjét, Petrát, július 13-án holtan találták meg a férfi 13. kerületi, Véső utcai lakásában. 

T. Róbert a Római parton egy romos épületben bujkált napokig.  A férfi a kihallgatása során elmondta, miután megverte, megszúrta barátnőjét, aki belehalt a sérülésbe.

„Hagyott egy búcsúlevelet a lakásban, amiben leírta, hogy nem is tudja, miért követte el, borzasztóan szereti a lányt, nagyon megbánta a cselekmény elkövetését, és véget fog vetni az életének” –  mondta az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottjának ügyvédje.

Az ügyész szökés, elrejtőzés miatt kérte T. Róbert letartóztatását a kényszerintézkedésről döntő mai meghallgatáson, írja a 24.hu. A Fővárosi Törvényszék szóvivője a portálnak azt mondta, hogy a férfi személyi körülményei rendezetlenek voltak, és mivel a cselekmény után megszökött, ezért csak a legszigorúbb kényszerintézkedéssel volt biztosítható a jelenléte a büntetőeljárásban. Mindezekre való tekintettel a bíróság elrendelte a bűncselekménnyel gyanúsított férfi letartóztatását harminc napra.

A végzést a gyanúsított és védője is tudomásul vette, így az végleges. A Blikk úgy tudja, a férfi többször is elsírta magát a bíróságon, miközben vallomást tett.


Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

 Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Nyitókép: Budapesti Rendőr-főkapitányság

#Baleset-bűnügy#gyilkosság#gyilkos#angyalföld#beismerés#letartóztatás#t. róbert dániel

Címlapról ajánljuk