Elesett az M1-es autópálya, mindkét irányban kilométeres dugók vannakKét baleset is történt az M1-es autópályán szerda délután, az egyik Mosonmagyaróvárnál, a másik a Győrt elkerülő szakaszon Hegyeshalom felé.
Baleset-bűnügy

Elesett az M1-es autópálya, mindkét irányban kilométeres dugók vannak

rtl.hurtl.hu

2023. június 7. 15:42

Két baleset is történt az M1-es autópályán szerda délután, az egyik Mosonmagyaróvárnál, a másik a Győrt elkerülő szakaszon Hegyeshalom felé.

Nincs szerencséje annak, akinek szerda délután van dolga az M1-es autópályán, mert két baleset is hazavágta a lehetőségét a normális közlekedésnek.

Budapest irányába a 157-es kilométernél egy trélerautó ütközött össze egy kamionnal. Három szállított autó esett le a trélerről, amelyek akadályozzák a forgalmat. A járművek rendőri irányítás mellett a leállósávon haladhatnak. Az Útinform tájékoztatása szerint a dugó itt már nagyjából 10 kilométeres, és az M15-ös autópályára is feltorlódnak a járművek.

A másik baleset Győr térségében történt az osztrák határ felé vezető oldalon a 116-os kilométernél, ahol egy kisteherautó ütközött össze az előtte haladó kamionnal. Egy ember beszorult a kisteherautóba - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Az Útinform közlése szerint a torlódás csaknem 8 kilométeres.

Nyitókép: Várakozó autósok az M7-es autópályán a magyar-horvát határátkelő előtt, Letenyénél 2020. július 11-én. Fotó: MTI/Varga György.

#Baleset-bűnügy#m1-es autópálya#baleset#győr#torlódás#dugó

Címlapról ajánljuk