Baleset-bűnügy

Videón az elfogás: játszótereken vadászott 11 éves intézetis kisfiúkra egy szigetcsépi férfi

rtl.hurtl.hu

2023. június 2. 10:09

A tiszacsépi férfi ellen szexuális erőszak, valamint gyermekprostitúció gyanújával indítottak eljárást. 

Őrizetbe vettek egy 43 éves szigetcsépi férfit, aki a hatóságok közlése szerint legalább három kisfiú ellen követett el szexuális bűncselekményeket – jelentette a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Közlésük szerint a férfi intézetis kisfiúkat csalt otthonába, majd pizzával, cigarettával, játékokkal és pénzzel honorálta szexuális igényeinek kielégítését.

A gyanú szerint J. Tamás olyan kisfiúkkal ismerkedett budapesti játszótereken, focipályákon, akiket könnyedén befolyásolhatott. Meglebegtette előttük jómódú, tehetős életvitelét, kisebb-nagyobb ajándékokkal mélyítette ismeretségüket, majd szigetcsépi tartózkodási helyére invitálta őket.

A 11-14 éves fiúknak tetszett az addig megszokott életvitelüktől, körülményeiktől jelentősen eltérő ellátás: cigizhettek, pizzázhattak, igényes lakásban ejtőzhettek, filmezhettek, játszhattak, sőt, több ezer forintot is kaptak.

Játszótereken vadászott 11 éves intézetis kisfiúkra egy 43 éves férfi
Fotó: police.hu


Cserébe csak hagyniuk kellett, hogy az apjuk korabeli férfi megfürdesse, megmasszírozza őket, majd szexuálisan közeledjen feléjük. Aki vonakodott, arra azzal gyakorolt nyomást, hogy rögvest véget vet a bulinak és visszaviszi a gyermekotthonba.

A férfi ellen egy fővárosi gyermekotthontól érkezett feljelentés után kezdtek el nyomozni, amiben közölték, hogy egy keresztnéven említett férfi, egy Pest vármegyei településen lévő lakásában kiskorú gyermekekkel végzett szexuális cselekményeket pénzért, illetve ajándékokért cserébe. A férfit az áldozataitól kapott információk alapján azonosították.


J. Tamás az őrizetbevétel után tartott kihallgatásán megpanaszolta a gyanúsítást, és tagadott, sőt kijelentette, a kiskamaszokat nem ismeri, sosem jártak nála.

Nyitókép: police.hu

 

#Baleset-bűnügy#pedofil#gyermekotthon#budapest#pest vármegye#rendőrség

Címlapról ajánljuk