Baleset-bűnügy

Önszántából, droggal a zsebében ment be a XIV. kerületi rendőrségre a verekedős tolvaj, hogy visszakérje a rablás közben elhagyott iratait

rtl.hurtl.hu

2023. május 18. 8:01

A „házhoz ment a pofonért” minősített esete.

Droggal a zsebében, önszántából jelent meg a XIV. kerületi rendőrkapitányságon az a férfi, aki egy bolti rablás során hagyta hátra iratait. Megkérte szépen a rendőröket, hogy adják neki vissza a dokumentumokat, de ők inkább letartóztatták.

A rendőrség honlapja szerint Sz. György május 2-án, kora este több terméket ruházatába  rejtett egy zuglói bevásárlóközpontban, majd fizetés nélkül akart távozni. A kijáratnál biztonsági őrök várták, akik felszólítására a férfi nem állt meg. Dulakodni kezdett velük, egyiküket többször is megrúgta. A tolvaj végül táskáját és az ellopni kívánt termékeket hátrahagyva szabadult ki az őrök fogásából, majd elmenekült a helyszínről.

A kerületi rendőrök a kapitányságra besétáló 42 éves férfi ruházatát átvizsgálták, zsebeiben kábítószergyanús anyagot találtak. A bűnlajstrom így gyarapodott; Sz. Györgyöt rablás bűntett, valamint kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Kihallgatása során a terhére rótt bűncselekmények elkövetését tagadta; emlékezete szerint ő a boltban fizetett, csak a blokkot kidobta.

Nyitókép: Google Maps

#Baleset-bűnügy#rabló#verekedés#XIV. kerület#zugló#rablás#rendőrség#drog

Címlapról ajánljuk