Baleset-bűnügy

Lecsaptak a rendőrök egy Disney World-dolgozóra, aki pedofil felvételeket osztott meg

rtl.hurtl.hu

2023. május 16. 19:44

A férfi a munkatársai gyerekéről is osztott meg felvételt a neten, a Dropbox fiókja buktatta le.

Letartóztattak egy Disney World-dolgozót, mert pedofil pornót osztott meg, és képeket töltött fel egy barátja kiskorú lányáról az internetre – írja a New York Post.

Daniel Rivera ellen több hónapon át nyomozott a rendőrség, a Dropbox-fiókjában több olyan fájlt találtak, amelyen 10 év alatti gyerekek szexelnek felnőtt férfiakkal. A vidámpark dolgozóját nemrég őrizetbe vették. A kétgyermekes apa beismerte, hogy 

az elmúlt 10 évben hetente körülbelül egyszer gyermekpornót szerzett, sőt, munkatársairól személyes információkat is megosztott felnőtt oldalakon.

A 20 éve a Disney-nél dolgozó férfi mintegy 150 bejegyzést osztott meg az oldalakon, köztük számos olyan fotót fiatal lányokról és nőkről, akikről azt állította, hogy ismeri őket.

Több képen Disney-figuráknak öltözött munkatársai is szerepeltek. Rivera azt írta egy online fórumon, hogy 

az egérfüles dögös tinik a gyengéim.


Egy másik posztban egy barátja kiskorú lányáról készült kép volt látható szurkolói ruhában, azzal a felirattal, hogy „arról fantáziál, hogy lefekszik vele és teherbe ejti”.

A szomszédok a WFTV 9-nek elmondták, hogy Rivera felesége hétfőn adott életet második gyermeküknek, miközben a férfi az Orange megyei börtönben várja a bírósági tárgyalást.

Rövid időn belül ez már a második botrány, amiben a Disney World vidámpark szerepel. A múlt hónapban vádat emeltek egy volt dolgozó ellen, aki a látogatók szoknyája alá fotózott.

Nyitókép: Daniel Rivera. Fotó: Facebook.

#Baleset-bűnügy#disney world#vidámpark#pedofil#gyerekpornó#őrizet#börtön

Címlapról ajánljuk