Külföld

Kiderült: a Disney World egyik alkalmazottja évek óta fotózgatta a látogatók bugyijait

rtl.hurtl.hu

2023. április 24. 14:55

Szexuális kielégülést okoztak neki a felvételek. Letartóztatták. 

Vádat emeltek Floridában a Disney World vidámpark egyik korábbi alkalmazottja ellen, aki a múlt hónap végén bevideózott egy látogató szoknyája alá, ráadásul a letartóztatási jegyzőkönyv szerint évek óta hasonló módon tett más nővendégekkel is – írja a CNN.

A hatóságok március 31-én tartóztatták le a férfit, miután egy másik alkalmazott szemtanúja volt annak, hogy mit csinál. A 26 éves Jorge Diaz Vega állítólag azt mondta a hatóságoknak egy kihallgatáson, hogy „körülbelül hat éve videókat készít ismeretlen nők ruhájáról/szoknyájáról a Disney World vidámparkokban”.

Diaz Vega, aki a fénykardboltban dolgozott, hozzátette, hogy becslése szerint több mint 500 ilyen videó van a telefonján, és a nyomozóknak többet is megmutatott belőlük. 

A jelentés szerint a videóban több olyan nő is szerepelt, akikről úgy tűnt, hogy nem tudják, hogy videóra veszik őket. Kihallgatása során Diaz Vega azt mondta a nyomozóknak, hogy azért készítette a videókat, „mert nehéz ilyeneket találni a neten és azok szexuális kielégülést nyújtanak neki”.

Az egyik 18 éves nőnek – akiről március 31-én készült a videó – aznap egy biztonsági tiszt mondta el, hogy az alkalmazott készített a ruhája alatt egy felvételt. 

A CNN kereste a Disney-t az üggyel kapcsolatban, ahonnan egy szóvivő azt közölte: az illető nem dolgozik a vállalatnál. 

Diaz Vegát március 31-én tartóztatták le kukkolás gyanújával, és 2500 dolláros óvadékot szabtak ki rá. A dokumentumok szerint azóta kiengedték az Orange megyei börtönből.

Nyitókép: Brian Carlson/Bloomberg via Getty Images

#Külföld#disneyworld#disney world#szoknya#fotó#alkalmazott#kirúgás#letartóztatás

Címlapról ajánljuk