KERESÉS search-close

szoknya

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szoknya"

Dominik szoknyában vallott szerelmet a kiszemeltjének

A fiú régebben sokat csajozott, most viszont komoly kapcsolatot szeretne. Vajon a szerelmi vallomása meghatja Pattit? A teljes adásból kiderül!

Hoppá! Nem volt semmi Lívia szoknyája alatt

A mentor kevésnek érezte az énekesnő legutóbbi produkcióját, és várt még egy kis csavarra, Lívia viszont teljesen ledöbbent az - általa különösnek vélt - igényen.

Szoknyája alá rejtette az árut

Tucatnyi parfüm és csoki a szoknya alatt. Videóra vették, ahogy egy budapesti piacon elkapnak egy tolvajt. Pillanatok alatt lökdösődés kiabálás alakult ki. Az asszony szoknyája úgy volt kialakítva, hogy el lehessen benne rejteni a lopott holmit.

ELKÉPESZTŐ: Zsákká alakított szoknyában akart lopni

Tucatnyi parfüm és csoki a szoknya alatt. Videóra vették, ahogy egy budapesti piacon rajtakapnak egy tolvajt. Pillanatok alatt lökdösődés kiabálás alakult ki. Az asszony szoknyája úgy volt kialakítva, hogy el tudja benne rejteni a lopott holmit. Miután elfogták, egymás után kerültek elő belőle a különféle árucikkek. Híradónknak nyilatkozott a felvétel készítője, elmesélte, hogy mit látott. Hogy mi lett a tolvajjal elmondjuk 18:00-kor az RTL Híradóban.

Somának sikerült Zsófi szoknyája alá férkőzni

Centiről centire került közelebb Soma villatársához. Az utolsó lépésre a fürdőben került sor, ahol Zsófi lábai előtt borult térdre az elszánt srác.

Mik a téli szoknyaviselés szabályai?

Szoknyaimádók figyelem! Szerencsére télen sem kell a szekrényünk legmélyére száműzni a szívünknek oly’ kedves darabokat, mivel télen is bártan hordhatjuk őket, sőt vannak kifejezetten a hűvösebb napokra való szoknyák, szóval bátran kísérletezhet az is, aki eddig nem igazán hordta, csak fontos, hogy megtaláljuk az alkatunkhoz illő fazont. Ebben kértük most Petz-Molnár Lénárd segítségét!
 

Milyen szoknya illik az alakomhoz?

Sokan vannak, akik nem tudják eldönteni, hogy milyen fazonú szoknya illik leginkább a testalkatukhoz. Egy stylist segítségét kértük, hogy kiválasszuk a legjobbat.

Szoknyavadászat VV Attilával és Péterrel

Előkerültek a szekrény mélyéről a miniszoknyák, rövid topok, és a forrónacik is. Kicsit megkésve, de megérkezett a várva várt jó idő, és beindultak az elmaradhatatlan hormonok.

Kánikula etikett


szerző:
2011.07.08. 15:37
Kánikula etikett

40 fok árnyékban. Ilyenkor lenge öltözékben a vízparton a legjobb. De mi van azokkal, akik beszorultak a betondzsungelbe? Hogyan élhetik túl a nyári hőséget az utcán és a munkahelyen? Hogyan öltözhetnek, pontosabban meddig vetkőzhetnek ennek érdekében?

Lecsapnának a miniszoknyásokra


szerző:
2011.01.03. 13:53
Lecsapnának a miniszoknyásokra

Srí Lanka kormánya „fontolgatja”, hogy betiltsa a miniszoknyák nyilvános viselését.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való