Belföld

Orbán Ráhel egy 20 milliós órára hasonlító szerkezetet villantott a Gourmet Fesztiválon

rtl.hurtl.hu

2024. május 29. 10:51

Nemrég egy másik, 13 milliós Cartierre hasonlító órában és egy 1 millió forintos Dior szoknyára hasonlító ruhadarabban, valamint egy szintén 1 milliós dzsekire emlékeztető kabátban fotózták. 

Orbán Ráhel egy nagyjából húszmillió forintba kerülő Patek Philippe Aquanautra hasonlító órát viselt Gourmet Fesztiválon – írta a Csukló Szpotting Instagram-oldal. A hírességek óráit azonosító oldal közölte, hogy „a képről egyértelműen nem lehet megállapítani, hogy pontosan milyen óráról van szó, de a tokforma, a szíj, a fülek és a tok koronavédő része nagyon hasonlítanak.”

Az óra alapmodelljeinek ára 16 és 22 millió forint között mozog, de, hogy mennyibe kerülnek, függ a mérettől, a komplikációtól és abból, hogy milyen anyagból van a tok – írta a Csukló Szpotting.


Orbán Ráhel nem sokkal korábban Dubajban egy Cartier órára és egy Dior szoknyára hasonlító terméket viselt, amikor részt vett a dubaji turisztikai kiállításon. Erről Hadházy Ákos számolt be a Facebook-oldalán, közölve, hogy az óra 13 millió forintba, míg a szoknya nagyjából egymillió forintba kerülhetett.


Kedden pedig arról írt Hadházy Ákos, hogy egy több mint egymillió forintba kerülő dzsekiben lehetett látni Orbán Ráhelt.


Nyitókép: Orbán Ráhel, és Orbán Viktor édesapja az Országgyűlés ülésének kezdete előtt, amelyen a képviselők döntenek a kormányfő megválasztásáról 2014. május 10-én. Fotó: MTI Fotó: Soós Lajos

#Belföld#Orbán Ráhel#óra#ruha#szoknya#dzseki

Címlapról ajánljuk