Baleset-bűnügy

Megszopkodta a rab ujját a börtönőr, kirúgták

rtl.hurtl.hu

2023. március 24. 14:30

Nem megfelelő szexuális érintkezés miatt indult eljárás ellene.

Kirúgtak és vádat emeltek egy volt börtönőr ellen, mert nem megfelelő szexuális kapcsolatot létesített egy rabbal, amelynek egy részét ráadásul videóra is vette – írja a DailyStar.

Az amerikai Georgia államban élő Kawana Jenikins úgy bukott le, hogy egy rab mobiltelefonjáról előkerült egy kétértelmű videó, amelyen a börtönőr szolgálat közben illetlenül viselkedik és a férfi ujját szopogatja.

A 36 éves nő ellen most két rendbeli nem megfelelő szexuális érintkezés, két rendbeli gondatlan magatartás és öt rendbeli közfeladatot ellátó személy esküjének megszegése miatt indult eljárás.

A rendőrség szerint a kéjes videót egy csempészett mobiltelefonnal vették fel: Jenkinst, aki 2019 óta dolgozott a Fulton megyei seriff hivatalában, gyorsan azonosították a videó alapján, és ezt követően kirúgták.

Patrick Labat Fulton megyei seriff elmondta: „Fulton megye seriffjeként elkötelezett vagyok az átláthatóság mellett, és minden egyes alkalmazottat felelősségre vonok a közösségünk védelmére és szolgálatára tett esküje alapján”.

Ennek az egy személynek a tettei semmiképpen sem tükrözik a Fulton Megyei Seriffi Hivatal férfijait és nőit. Az alkalmazottak túlnyomó többsége dicséretet érdemel feddhetetlenségéért, a szolgálat iránti elkötelezettségéért és azért a munkáért, amit nap mint nap végeznek

– tette hozzá a seriff. A hatóságok szerint Jenkinsnek hosszú távú kapcsolata volt a rabbal, és ő adhatta be a férfinak a csempészett telefont. 

Nyitókép: Facebook 

#Baleset-bűnügy#börtönőr#rab#georgia#börtön

Címlapról ajánljuk