Baleset-bűnügy

„Anya már soha nem jön haza” – karácsonykor ölte meg párja a 24 éves anyukát

rtl.hurtl.hu

2022. december 27. 6:36

Két gyermekét a nagymamájuk neveli, saját gyerekeivel együtt.

Nem múlik el úgy nap, hogy ne gondolnék a kislányomra, de az évfordulókor mindig sokkal nehezebb. Most is borzasztóan érezzük magunkat

mondta el a Blikknek a 24 éves korában megölt Kiss Marianna édesanyja. A kétgyerekes anyukát két éve, karácsony előtt két nappal gyilkolta meg párja, B. Attila, akivel öt évig éltek együtt.

A férfi egy veszekedés közben ölte meg a nőt, akit megfojtott, majd a holttestet az autója csomagtartójába rakta, és szülei házához ment, ahol a közeli erdőben elásta. Áprilisban tíz évig tartó börtönbüntetésre ítélték.

A gyilkosság idején a szomszéd szobában tartózkodtak a gyerekek: a közös fiuk, Vendel, aki akkor hároméves volt, illetve Ruben, a nő akkor hétesztendős fia. Kiss Mariann édesanyja a Blikknek elmondta, hogy a gyerekek „viszonylag jól vannak”, és hozzátette:

Csak azt tudják, hogy anya már soha nem jön haza és az égbe költözött.

A nagymama közölte, hogy rendszeresen járnak a temetőbe, és a gyerekek „az édesanyjuk sírjára mindig helyeznek virágot”.

A gyilkos férfi édesanyja a Blikknek elmondta, hogy fia – aki a szolnoki börtönben szakácsként dolgozik – nehezen viseli a bezártságot, és gyötri a lelkiismeret-furdalás.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: GettyImages

#Baleset-bűnügy#gyilkosság#emberölés

Címlapról ajánljuk