Baleset-bűnügy

Felébredt a kómából a berhidai horrorbaleset túlélője, nem ismerte meg kislányát

rtl.hurtl.hu

2022. december 8. 5:54

Az édesanyának emlékezetkiesése van, az orvosok szerint mentálisan nem beszámítható.

Súlyos állapotban feküdt kórházban az a fiatal édesanya, aki életveszélyesen megsérült egy balesetben Berhidán. A 21 éves nő barátja mellett ült a kocsiban, amely előzés közben lesodródott az útról, és fának csapódott. A sofőr meghalt. Az RTL Híradó riportját itt nézheti meg:


A 21 éves Kettit mentőhelikopter szállította kórházba, lélegeztetőgépre került. A Bors információi szerint Ketti súlyos koponya- és agysérülést szenvedett, eltört a kulcscsontja, egy bordája, egy karja és egy lába is. Sokáig élet-halál közt lebegett, kómába került.

Nikolics László, Ketti édesapja a Borsnak elmondta: lánya magához tért a kómából.

A kórterembe lépve lányom ránk nézett, látszott, hogy ismerősek vagyunk neki, de nem tudta, kik vagyunk. Emlékezetkiesése van, és az orvosok szerint mentálisan nem beszámítható, és lehet, hogy sosem lesz az

– fogalmazott az édesapa. A szülők minden nap jártak lányukhoz, beszéltek hozzá, míg fel nem ébredt és át nem vitték a budakeszi ORI-ba. Másfél éves unokájukat ekkor vitték be először édesanyjához. Nem ismerte meg gyermekét.

A család anyagilag teljesen tönkrement a baleset óta, az édesapa nem tudott rendesen dolgozni a látogatások miatt. A feleségét is elküldték munkahelyéről.

Nyitókép: RTL

#Baleset-bűnügy#berhida#baleset#kóma

Címlapról ajánljuk