Baleset-bűnügy

Közös italozásnak indult, majd 900 ezer forintot és egy karórát lopott egy férfitól a debreceni pár

rtl.hurtl.hu

2022. december 7. 14:57

Az áldozatot ütni-verni kezdték, majd elvették az értékeit.

Egy férfi tett bejelentést 2022. november 5-én éjszaka a rendőrségre arról, hogy kirabolták Debrecenben. Több járőr egység is azonnal a helyszínre sietett. Kiderült, a sértett megismerkedett egy párral, majd közös italozásba kezdtek. Egy óvatlan pillanatban az áldozat arra lett figyelmes, hogy a nő a kabátjában kutat.

Szóvá tette ezt, ezért mindketten nekiestek, ütötték-verték, elvették a kabátját a benne lévő készpénzzel, a mobiltelefonját, de még az óráját is lecsatolták a csuklójáról.

A nyomozás adatai szerint a párnak az volt a célja, hogy leitatják áldozatukat és elveszik az értékeit. A férfi nem hagyta azonban magát, ezért megverték, majd sietve elmenekültek a helyszínről. Az egyenruhások azonnal az elkövetők keresésébe kezdtek és mindössze egy óra kellett, hogy elfogják őket. A nő ruházatából a 900 ezer forint készpénz és a karóra is előkerült.


Gyanúsítotti kihallgatásukat követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették őket rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást indítottak velük szemben. A férfi a verés következtében csak kisebb sérüléseket szenvedett.

Nyitókép: Police.hu

#Baleset-bűnügy#tolvaj#lopás#garázdaság#debrecen#ital

Címlapról ajánljuk