Baleset-bűnügy

A lopás helyszínén hagyta a táskáját a kecskeméti Arsene Lupin, majd a rendőrök mellől akarta visszaszerezni

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 27. 9:16

Egy idős kecskeméti nő kertjébe tört be, de ottfelejtette táskáját. Majd visszament érte, amikor a rendőrök már ott voltak. Zsebeiben ott volt pár az ellopott holmik közül. 

Őrizetbe vettek egy 26 éves férfit Kecskeméten, miután otthagyta a táskáját egy kertben, ahonnan lopott, és azt megpróbálta visszaszerezni az oda kiérkezett rendőrök szeme láttára – jelentette a police.hu. Amikor a rendőrök ezt észrevették, és igazoltatták, ruhájában megtaláltak több, a kertből ellopott tárgyat.

A rendőrség közlése szerint egy 69 éves nő hétfő reggel vette észre, hogy az éjszaka betörtek a kertjébe, és onnan több dolgot is elloptak. Eltűnt az udvaron álló autó akkumulátora, valamint több használati tárgy a nyári konyhából és a fészerből.

Nyoma veszett a talicskának is: a tolvaj nagy valószínűséggel azzal vitte magával a lopott holmikat. Közben azonban ottfelejtette a táskáját, amit a kapu előtt talált meg a nő.

Miután a rendőrök kiérkeztek a helyszínre, egy férfi jelent meg a háznál és készült elvinni a hátrahagyott értékeit. A járőrök sejtették, hogy a tolvaj ment vissza a cuccaiért, ezért igazoltatták és átvizsgálták a ruházatát, melyből előkerült több eltulajdonított tárgy – írta a police.hu.

A 26 éves férfit előállították és őrizetbe vették, azonban bódult állapota miatt kórházba szállították további ellátásra. Az előkerült holmikat visszaadták a tulajdonosának a rendőrök. Emellett a környéken adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként megtalálták az eltulajdonított kerti gépeket is, melyeket addigra már értékesített a tolvaj.

Nyitókép: police.hu

#Baleset-bűnügy#lopás#tolvaj#kecskemét#rendőrök

Címlapról ajánljuk