Baleset-bűnügy

Egy bajai étteremben a pincér nyakába borították a halászlét, hatalmas verekedés alakult ki

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 27. 10:53

Szentségtörés?

Egy háromtagú család érkezett az egyik bajai étterembe 2022. augusztus 1-jén dél körül, leültek, majd az egyik hungarikumot, bajai halászlevet rendeltek. A pincér felszolgálta az ételt és elindult felvenni egy másik asztal rendelését. Nem sok idő telt el és a korábbi asztalnál ülő asszony jelezte, hogy problémája akadt az étellel – írja a rendőrség közleménye.

A nő azt kérte, cseréljék ki a halászlét, aminek egy részét már elfogyasztotta. Az alkalmazott közölte, hogy erre sajnos nincs lehetőség, mivel már elfogyott az étel egy része. Az asszonyt felbosszantották a történtek, szóváltás alakult ki kettejük között, aminek az lett a vége, hogy a pincér nyakába borította a levesét, és szidalmazni kezdte.

Az alkalmazott távozásra szólította fel a családot, de ehelyett a nő férje is nekiesett a férfinak és dulakodni kezdtek. A csetepaténak végül a többi alkalmazott és a vendégek vetettek véget.

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki a balhés házaspárt és garázdaság miatt folytattak eljárást velük szemben.

Nyitókép: Police.hu

#Baleset-bűnügy#bajai halászlé#baja#halászlé#étterem#balhé

Címlapról ajánljuk