Baleset-bűnügy

Videón, ahogy ököllel üt egy nőt egy fiatal férfi a 3-as villamoson

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 3. 7:17

Két nővel együtt szállt fel a villamosra, ahol zaklatni kezdtek egy nőt. Amikor leszállt, követni kezdték. 

Garázdaság miatt indított eljárást a rendőrség két nő és egy férfi ellen, akikről videó készült, ahogy a 3-as villamoson zaklatnak egy nőt, akit a férfi ököllel meg is ütött – közölte a police.hu. A rendőrség a YouTube-oldalán közzé is tette a felvételt a június 14-én történt esetről, abban a reményben, hogy valaki fel fogja ismerni a háromfős társaság tagjait.

A videón látni, ahogy felszállnak a villamosra, majd egyikük leülnek áldozatuk közelébe, majd egy idő után zaklatni kezdik. A fele szemben lévő ülésre leült nő a lábát rakja oda hozzá, majd a másik nő a ruháját piszkálja. Amikor a nő feláll, hogy elmenjen tőlük, a férfi a lábával akadályozta.

Az áldozat ekkor meglegyintette a kezével a férfi arcát, aki erre felpattan, és ököllel arcon ütötte, amire a vele lévő két nő nevetni kezd.

A videón látni, hogy a háromfős társaság elkezdi követni a nőt, miután leszállt a villamosról. A police.hu közlése szerint ezután tovább zaklatták.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható két nőt vagy a férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyeikkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Nyitókép: YouTube / PoliceHungary

#Baleset-bűnügy#villamos#3-as villamos#zaklatás#rendőrség

Címlapról ajánljuk