Baleset-bűnügy

Fotók: autókra omlott a Böszörményi úton egy bontás alatt álló irodaház két szintje

rtl.hurtl.hu

2022. május 16. 17:20

A teljes utcát lezárták. A Kétfarkú Kutya Párt már napokkal ezelőtt felhívta a figyelmet arra, hogy hatalmas por lepi be a környéket a munkálatok miatt.

Az utcára omlott egy bontás alatt álló Böszörményi úti épület két szintje – írja a Telex. A Böszörményi út 22. szám alatti, hatemeletes ház törmelékei miatt áll az autó- és villamosforgalom, a helyszínre tűzoltók érkeztek.

 

A katasztrófavédelem arról tájékoztatta az MTI-t, hogy több autó is megrongálódott. A romokat keresőkutyával vizsgálták át, sérültet nem találtak. Statikus vizsgálja az épületet, az útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Nézői fotó

A Böszörményi úton és a Beethoven utcában három irodaépületet bontanak el, hogy a helyükre olyan új házakat emeljenek, amelyekben lakások, irodák, kereskedelmi egységek is helyet kapnak. A XII. kerületi önkormányzat saját maga alapított projektcéget az ingatlanfejlesztésre.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt már a múlt héten arról posztolt a Facebookon, hogy hatalmas por szállt a Böszörményi úton a bontás miatt.

Nyitókép: nézői fotó

#Baleset-bűnügy#budapest#bontás#omlás#baleset#építkezés#lezárás

Címlapról ajánljuk