Baleset-bűnügy

Alsógatyában fogták el a fegyveres rablót, ami rendőrnyelven annyit tesz: „ébresztő jellegű bemutatkozás”

rtl.hurtl.hu

2022. május 12. 9:37

Felejthetetlen képsorokat közölt a rendőrség.

Láthatóan nem számított korai látogatóira az a 39 éves férfi, akinek Heves megyei otthonába a Pest megyei rablási detektívek kopogtak be egy tavaly novemberi trafikos támadás miatt, írja a rendőrség honlapja „Ébresztő jellegű bemutatkozás” című sajtóközleményében.

Az egyenruhások videót is mellékeltek az információkhoz, amiben az látható, hogy a gyanúsított egy szál alsógatyában nyit ajtót nekik kora reggel.

Az akkor még ismeretlen tettes egy dohányboltot akart kirabolni novemberben. Kezében egy sniccert szorongatott, miközben az eladót lelövéssel, majd agyonszurkálással fenyegette. Az indíték nem volt személyes, a kassza tartalmát követelte. Az eladó nem adta, erre a szürke mackónadrágos, maszkos, kapucnis ismeretlen a pulton átmászva próbált volna közelebb férkőzni a pénztárgéphez, de az alkalmazott megakadályozta. Dulakodtak, majd a támadó zsákmány nélkül elmenekült.

A 39 éves K. Gergő nem állt ellen a letartóztatásnak. Mire felfogta, miről van szó, már elfogták, majd a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság fővárosi „objektumába” vitték. Átkutatták otthonát, az elkövetéskor használt ruhája, a szürke melegítőnadrág, a kapucnis pulóver az ágya mellett hevert.

Kihallgatásán a gyanúsítás és az őrizetbe vétel ellen is panaszt tett, a vallomástételt megtagadta.


Nyitókép: police.hu

#Baleset-bűnügy#gatya#alsógatya#boxer#rendőrség#letartóztatás#rablás#fegyver

Címlapról ajánljuk