KERESÉS search-close

boxer

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "boxer"

Kiderült, milyen alsót hord Fehér Tibi!

Múlt héten Wimbledonban alsónadrágcserére kötelezték a 18 éves magyar sportolót, Piros Zsombort és a páros másik tagját, a kínai Wu Yibing- et, mert nem vették figyelembe azt a szabályt, hogy csak tiszta fehér szerelésben lehet pályára lépni és fekete alsónadrágot húztak. Ennek okán Holdampf Linda ma alsónadrágokat darált le könyörtelenül!

Gyerekek mellett késelték meg

A tömeg közepén, a körhintázó gyerekek mellett szúrtak hátba egy férfit Budapesten, az Ötvenhatosok terén a hétfői majálison. Majd viperával, és boxerrel is megverték. Életveszélyesen megsérült. A támadók elmenekültek, még keresik őket. Egy XV. kerületi családi házban pedig egy családi vita torkollott késelésbe. Egy osztrák férfit gyanúsítanak, már őrizetben van.

Vonalkódos boxeralsó gazdáját keresték a villalakók

Soma Viviennak adott egy alsónadrágot saját fiókjából, de először észre se vették, hogy valami nem stimmel vele. Miután Tivy mellett landolt, elkezdődött a boxer kálváriája. 

A legújabb férfi fürdőnadrág divat nyomában

Feszes és kicsi, buggyos és feltűrős, rikító és tapadós, vagy menő és szörfös. A neon színeknek és az álszent sportboxer térhódításának ezennel tényleg vége. Vajon mi bukkant elő idén a fürdőnadrág fazonok sűrűjéből?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való