Baleset-bűnügy

Két gyerekkel a hátsó ülésen, ittasan karambolozott egy lábatlani férfi

rtl.hurtl.hu

2022. április 17. 17:26

Átsodródott a szemközti sávba.

A police.hu híre szerint egy lábatlani férfi haladt április 16-án, nagyszombaton 17 óra 20 perckor az 1126-os úton Bajót irányába, Komárom-Esztergom megyében.

A gépkocsiban volt még egy 3 éves kisfiú és egy 7 éves kislány, de az nem derült ki a közleményből, hogy rokonságban álltak-e a sofőrrel.

A rendőrség szerint a férfi rosszul választotta meg a sebességet egy kanyarban áttért a szemközti sávba. Itt nekiütközött egy szemből érkező másik autónak. A balesetben a gyermekeket szállító kocsi az oldalára borult. Az alábbi fotók a helyszínen készültek.

A balesetben a lábatlani férfi súlyosan, a másik autó női vezetője könnyebben sérült. A férfival szemben a rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív eredményt jelzett. Őt további mintavételre előállították, a rendőrök a férfi ellen büntetőeljárást indítottak, a vezetői engedélyét elvették.  

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy akik ittasan, vagy bódultan járművet vezetnek, elfogadhatatlan kockázatot vállalnak, és mások életét is veszélyeztetik.

#Baleset-bűnügy#baleset#ittas#gyerekek

Címlapról ajánljuk