Baleset-bűnügy

„Ez a férfi elvette tőlem azt, ami a legértékesebb, hogy lássam a gyermekemet felnőni”

rtl.hurtl.hu

2022. március 23. 17:51

Minden napja egy harc, de egy dolgot tud: fel szeretné nevelni a kislányát – megszólalt az RTL-nek a megvakított kemecsei nő. Akadálymentesített lakást szeretnének vásárolni, ehhez az emberek segítségét kérik.

„Nem tudom felfogni azt, ami velem történt” – így kezdte megrázó nyilatkozatát az RTL Híradónak az a 22 éves kemecsei nő, akit volt barátja február elején brutálisan bántalmazott és puszta kézzel megvakított.

Azt mondta, minden napra erőt kér az istentől, minden napja egy harc. Egy nőnek sem kívánja, hogy ehhez hasonlón menjen keresztül.

Nekem a lányom az életem, a lányom adott mindig erőt, ő a boldogságom, a mindenem, nem lehet kifejezni, hogy mennyire szeretem. Ez a férfi elvette tőlem azt, ami a legértékesebb, hogy lássam a gyermekemet felnőni 

– fogalmazott Lakatos Gabriella.

Könnyeivel küszködve osztotta meg érzéseit, gondolatait, de a fiatal anyuka egy dologban biztos: fel szeretné nevelni a gyermekét.

Gabriella mellett ott állt a testvére is, aki megpróbál mindent megtenni a családjáért, de nem tudja, meddig bírja. A férfi a Híradó riporterével megosztotta, az öccse idegösszeomlást kapott, epilepsziás lett, így azért is érkezett haza, hogy őt is támogassa.

Egy héttel ezelőtt érkeztek Kemecsére, egy szombaton, pont egy olyan napon, amikor a kegyetlen bántalmazás történt. A nővel elmentek a tragédia helyszínére, és bár mindenkit nagyon megrázott, ez segítette Gabriellát abban, hogy ne a félelem irányítsa az életét.

Lement arra az utcára, ahol megtörtént, borzasztó volt. Sokkolt bennünket és az ottani embereket is, nem számítottak arra, hogy ilyen hamar haza fog érkezni és ilyen erős lesz, de abban segített, hogy ne a félelem irányítsa az életét. 

A legbátrabb nők közé tartozik, ennyi idő után senki nem mer a traumatikus helyszínre visszamenni” – nyilatkozta a férfi, megjegyezve, Gabriella kérésére mindent elégettek, ami még a férfihez köthette.  

Akadálymentesített lakást szeretnének venni, ehhez az emberek segítségét kérik. 

„Nem csak Gabicán segítenének, hanem rólam is levennének egy terhet, nem tudom, meddig bírom. Szeretném, ha biztonságban tudnám a családomat, nekem is van négy gyönyörű gyermekem, feleségem, rájuk is kell figyelnem” – mondta Gabriella testvére.

Itt lehet támogatni Lakatos Gabriellát, hogy új életet kezdjen:
Számlatulajdonos: Orosz Mira Norina
11773449-03088889
HU93 1177 3449 0308 8889 0000 0000

A fiatal anyuka mostanra már azt érzi, hogy az igazságszolgáltatás komolyan veszi azt, ami vele történt. Megrázó vallomásában arra is kitért: volt barátja korábban többször feltörte közösségimédia-oldalát, és mivel a férfiaknak általában Gabriella szeme tetszett a leginkább, egyszer azzal fenyegette meg: „kiveszem a szemedet, hogy rajtam kívül ne lássál mást, és én foglak téged vezetni”.

#Baleset-bűnügy#kemecse#megvakítás#bántalmazás#családon belüli erőszak#lakatos gabriella#tragédia#gyermeknevelés

Címlapról ajánljuk