Baleset-bűnügy

Bezárta a boltba az eladó a késes rablót, aki bevodkázva várta a rendőröket

rtl.hurtl.hu

2022. február 20. 8:39

Lezárta a rendőrség a nyomozást a 39 éves nővel szemben.

Késsel akart kirabolni egy boltot egy 39 éves nő Fóton, de az eladó kicselezte: bezárta a nőt az üzletbe, majd hívta a rendőröket. A nő ellen a rendőrség befejezte a felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást, és az iratokat átadta az ügyészségnek – írta vasárnap a police.hu.

A beszámoló szerint a nő 2021. április 19-én délelőtt tért be a boltba, ahol tett egy kört a sorok között, majd az eladóhoz fordult, és a mindig magánál tartott szalonnázó késsével fenyegetőzve követelte a bevételt. Az eladó nem adta át a pénzt, és amikor a nő a pult mögé indult, az alkalmazott kiszaladt a boltból, kívülről bezárta az ajtót és telefonálni kezdett.

A késes nő ekkor kivette a bevételt a pénztárgépből, majd levett egy üveg vodkát az egyik pultról, leült egy kosártartóra és rágyújtott. Így várta meg a rendőröket, akik a police.hu beszámolója szerint pár perc alatt a helyszínre érkeztek, és megbilincselték.

Fotó: police.hu

 

A nő beismerte a tettét. Állítása szerint hirtelen ötlettől vezérelve akarta kirabolni a boltot, tettét anyagi nehézségei miatti elkeseredettségével magyarázta.

Nyitókép: police.hu

#Baleset-bűnügy#Belföld#fót#késes rabló#kés#rabló#bolt

Címlapról ajánljuk