Baleset-bűnügy

Videón, ahogy minden ok nélkül leüt egy gyalogost egy körözött bűnöző Újpesten

rtl.hurtl.hu

2022. január 24. 6:59

Egy zebrán mentek el egymás mellett, amikor olyan erővel ütötte fejen, hogy súlyos sérülést szenvedett. Az esetet térfigyelő kamera rögzítette. 

Súlyos sérülést szenvedett egy férfi, akit egy újpesti zebrán ütött le egy körözött bűnöző – közölte hétfőn a police.hu. A rendőrségi közlemény szerint az áldozat január 15-én, fél 12 körül a Kassai utca és a Tél utca kereszteződésénél található zebrán ment át, amikor a mellette elhaladó, számára ismeretlen férfi minden előzmény nélkül arcon ütötte, amitől ő elesett.

A földön fekvő férfihoz egy nő hívta ki a rendőrséget. Az áldozatot a mentők kórházba vitték; súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrök fél órán belül elfogták az elkövetőt. Ekkor kiderült, hogy a 31 éves Sz. Norbert ellen három körözés volt érvényben: a BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság garázdaság, míg a bíróság testi sértés miatt kiszabott szabadságvesztés letöltése miatt kereste.

Az újpesti nyomozók a támadót súlyos testi sértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd a meg nem kezdett letöltendő börtönbüntetése miatt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték – közölte a police.hu

Nyitókép: YouTube / PoliceHungary

 

#Baleset-bűnügy#Belföld#újpest#körözés#bűnöző#testi sértés#ütés#zebra#járókelő#Videó

Címlapról ajánljuk