Baleset-bűnügy

„Nem az enyém” – mondta a rendőröknek a péniszére kötözött drogokról

rtl.hurtl.hu

2021. december 27. 10:29

A floridai rendőrök nem hittek neki, és letartóztatták. 

Letartóztattak a floridai rendőrök egy 34 éves férfit, miután kokaint és metamfetamint tartalmazó zacskókat találták a péniszére erősítve. Patrick Florence a WFLA oldalán megjelent beszámoló szerint azt állította, hogy a kábítószerek nem az övéi.

Florence utasként ült egy autóban, amit szombaton, helyi idő szerint hajnali négy órakor állítottak meg a floridai Pinellas megye rendőrei, mert nem égtek a lámpái. A sofőrt marihuána birtoklása, valamint bódult állapotban való autóvezetés gyanújával tartoztatták le.

A rendőrök az után motozták meg Florence-t, hogy az ülése alatt fegyvert találtak, és motozás közben bukkantak rá a péniszére kötözött csomagra. A rendőrségi jelentés szövege szerint a férfi „azt állította, hogy a péniszére erősített csomag nem az övé”. Azt nem közölte, hogy ha nem az övé, akkor kié.

A WFLA cikke szerint Florence nem volt ismeretlen a rendőrök előtt. Korábban már majdnem húsz alkalommal tartóztatták le Pinellas megye rendőrei, többségében kokainnal kapcsolatos vádakkal. A mostani esetben kokainbirtoklás, metamfetamin birtoklása, valamint fegyvertartás vádjával indítottak eljárást ellene.

Nyitókép: South Florida Sun-Sentinel / MTI / EPA

#Baleset-bűnügy#drog#kokain#pénisz#letartóztatás#kábítószer#florida#rendőrség#Külföld#usa

Címlapról ajánljuk