Baleset-bűnügy

Videón, ahogy egy furgon megpróbált lelökni az útról egy személyautót az M4-esen

rtl.hurtl.hu

2021. december 27. 6:39

A brit rendszámú furgonban magyar társaság ült a videó beküldője szerint. Az M3-ason történt vasárnapi balesetet is rögzítette egy fedélzeti kamera.

A fedélzeti kamera rögzítette, ahogy karácsony első napján az M4-esen, Monor környékén egy brit rendszámú furgon megpróbált leszorítani az útról egy személyautót, majd megállásra kényszerítette a járművet.

A személyautó sofőrje a Bp-i Autósok Közössége weboldallal osztotta meg a videót. Beszámolója szerint a furgon sofőrje egyszer oldalról, egyszer hátulról próbált szándékosan beléjük hajtani, ezután következtek a videón látottak. A brit rendszámú járműben egy magyar csapat utazott a felvételt beküldő autós szerint. A Bp-i Autósok Közössége a videót elküldte a rendőrségnek.

Egy másik felvételt is közöltek, ami az M3-ason történt vasárnapi balesetet örökíti meg. Az autópálya bagi lehajtójának közelében egy személyautó lesodródott az útról, majd az árokba borult. „Tanulságul szolgálhat, hogy egy egyszerű sávváltásból is mekkora baj lehet, ha megijesztenek minket nagy sebességnél” – írta a felvétel beküldője.

 

#Baleset-bűnügy#monor#bag#m4#m3#baleset#fedélzeti kamera

Címlapról ajánljuk